Колеги чудя се дали ще стане номера, ако си сложа в колата от тези ароматизатори,които пръскат през определено време (зависи на колко минути се настроят). Те по принцип май се използват в къщи, апартаменти и молове , обаче искам да пробвам с тях, защото с обикновенните ароматизатори е пълна мизария. Когато са в опаковката въобще не мога да ги помириша, а сваля ли я и много бързо се изхабяват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ароматизатори за кола
Collapse
X
-
Ароматизатори за кола
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZoЕтикети: –
-
Не си прави колата на тираджийска кабина, това е моя съвет.На месец четири лева ми е разхода за ароматизатори и съм доволен. От тия шишенцата с дървената капачка, стои си на лоста на скоростите.При условие, че пуша десет лева на ден, четири лева месечно дори не ги забелязвам. Винаги имам два резервни "флакона" в колата.Миризмата ... зависи от вкуса.Аз ползвам само "Sport", такива си купувам където видя. Всякакви други миризми са ми все едно съм в колата на бакшиш, разни кокоси, момини сълзи и т. н..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Мдам ... ареончетата с дървените капачки са си най-яки ... 2-3 лева е едно, ама не могат да се сравняват с другите ... тия кутийките с геловете не струват грам ... За седмица ... 1 изветрява, ама поне ми мирише на хубаво колата ... вярно, че на всеки светофар го друсам да смърди, ама нали е за т’ва там :DК’во ли не пробвах и тез май са най-яки Иначе ако искаш нещо такова ... има си и парфюми за кола ... влез на ОМВ-то и си избери какъвто искаш, и си пръскай колкото искаш ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Re: Ароматизатори за кола
fiatmaniak написа:Колеги чудя се дали ще стане номера, ако си сложа в колата от тези ароматизатори,които пръскат през определено време (зависи на колко минути се настроят). Те по принцип май се използват в къщи, апартаменти и молове , обаче искам да пробвам с тях, защото с обикновенните ароматизатори е пълна мизария. Когато са в опаковката въобще не мога да ги помириша, а сваля ли я и много бързо се изхабяват.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
krasio_79bs написа:То и Коледа наближава,вземи си монтирай едно живо борче на кората и ще заспи работата.Може и украска да си му сложиш и от задните габарити да си изтеглиш едно кабелче и да му туриш един доиден гирлянд.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Всеки слага каквото иска, аз казах моето мнение. Не спя в колата, че чак аерозоли и апаратчета да слагам. Малките ароматизаторчета миришат достатъчно добре, поне по моите изисквания..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
В Капата съм с такъв от няколко месеца-убедих се че нищо друго не помага за голяма кола в която се пуши много.По едно време държех по 5-6 борчета по джобовете на вратите и по 2 консерви- и се тая....С това нещо вече нямам никакви проблеми с аромата-винаги си е свежо вътре и с един флакон карам около 2-2.5 месеца.Аз лично съм му намерил достатъчно подходящо место без да се набива на очи.Сложил съм го на мах.период на пръсканеLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Аз пък бях взел едни ароматизатори за прахосмукачка, във формата на филтър от цигара са. Много ми хареса аромата, затова сложих един в поленовия филтър и така 1-2 месеца като пусна парното и мирише супер. Пет такива "филтърчета" бяха около 1лв, значи за 20ст на месец ми идва ароматизиранетоFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
batproho написа:Malone написа:krasio_79bs написа:То и Коледа наближава,вземи си монтирай едно живо борче на кората и ще заспи работата.Може и украска да си му сложиш и от задните габарити да си изтеглиш едно кабелче и да му туриш един доиден гирлянд.Marea HLX 147ps
Коментар
-
-
ароматизатор за цигари(гранулики в пепелника от които м/у другото имам доста ) Areon-a с дурвената капачка и едни големи торбички под седалките които всъщност миришат доста приятно както в колата така и в шкафовете вкъщи ама наистина оспамихме пък и има други подобни теми :D :D :DТолкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар