Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това Браво TD или JTD е ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Друг е въпроса ако е пребоядисвано
    Едно пребоядисване тук, струва почти колкото самата кола в Италия например, а представям си пък там колко струва. Наистина ще е много смешно, ако в някоя автокъща ти кажат, че кола купена за 700-800 евро в най-лошия случай, е пребоядисана и то в чужбина
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И като гледам удар ще да е имала. Предната броня има доста голямо разминаване с калника. Или не са я монтирали като хората.@ele - има JTD100, но пък няма SX изпълнение, така че това си е ТД100 ама лъжат за годината.п.с. освен ако не е JTD със задна врата от ТД100 и салон от SX, сглобка ала автоапапи ООД
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ele написа:
        gantcho написа:
        ele написа:
        oтзад пише TD100, но всеки може да го лепне
        Така е, но пък от друга страна, буквата J винаги може и да се отчупи
        jtd не е 100 коня
        100 коня е, или поне някои от тях, и то приблизително от датата, за която се говори - септември 2000 г. Както и да е - аз всъщност съм склонен да се съглася, че действително не е jtd :D - изглежда ми някак си по-вехто, по-скоро като за 97-98 година.ПП. А, гледам, че колегата emzo вече е потвърдил за 100-те коня
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

JTD 99,00 е 105 коня.01 са 100 коня.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            JTD 99,00 е 105 коня.01 са 100 коня.
            Знам бе, колега :D В момента карам точно Бравата на баща ми 105 коня. Отлично знам Споря си принципно А иначе действително 100-те коня са от края на 2000 година, съвсем края - примерно края на декември. Аз затова казах на ele "приблизително" - ся за няколко месеца няма да правим чудо, като в обявата лъжат с поне две години

Коментар

Какво сте заспорили.... колата е ТД 100. Браво ЖТД 100 има СХ, има и GT. ЖТД 100 влиза в края на октомври, и ако трябва да сме точни - на 21 октомври 2000 година официално слиза първото Браво ЖТД 100 от поточната линия.Взимам си думите назад, като видях и снимките останалите. Колата е с полуавт. климатик , който е характерен за последните модели ТД 100 от 98-ма, и вече за ЖТД-тата. Също - огледалата са в цвета на колата, което съъщо е характерно за моделите след 98-ма, без да се поръчва специално. Касетофонът също е от модел 98-ма, моят е такъв оригиналния. Може задната врата да е сменяна. Снимка на двигателя решава спора.

Коментар

emzo написа:
                И като гледам удар ще да е имала. Предната броня има доста голямо разминаване с калника. Или не са я монтирали като хората.@ele - има JTD100, но пък няма SX изпълнение, така че това си е ТД100 ама лъжат за годината.п.с. освен ако не е JTD със задна врата от ТД100 и салон от SX, сглобка ала автоапапи ООД
                A aз си мислех, че обсъждаме точно тази кола, а не всички фиати от създаване на компанията до днес. Може грешката да е техническа - шефът дава данните на някоя мадама с повече ци** отколкото акъл да ги сложи в мобилето, тя се захласва по "джоба" на някой минаващ.... ей ти грешка
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                  A aз си мислех, че обсъждаме точно тази кола, а не всички фиати от създаване на компанията до днес. Може грешката да е техническа - шефът дава данните на някоя мадама с повече ци** отколкото акъл да ги сложи в мобилето, тя се захласва по "джоба" на някой минаващ.... ей ти грешка
                  Така е, Еле, наистина спорим точно за тази кола - аз просто оспорих довода, с който отрече моето мнение/майтап за падналата буква.А що се отнася за повечето ци** отколкото акъл, винаги съм казвал, че не търся жена, с която да играя шах или да решавам задачи

Коментар

Пише,че има халогени,но те май липсват,както и бутона за пускане на тях,колкото до това какъв двигател е,най добре е да се види на място.
                    Marea HLX 147ps

Коментар

Моето ТД100 е от април 1998-ма и е със старите циферблати на таблото. Тази може и да е JTD.
                      Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
                      Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.

Коментар

Gofi написа:
                        Пише,че има халогени,но те май липсват,както и бутона за пускане на тях,колкото до това какъв двигател е,най добре е да се види на място.
                        Не само през Май са липсвали, но дори и сега през декември - пак липсват. Ако тая коле е JTD то е яко изгрухано - със "старите" рефлекторни фарове, с един бег, без халогени, но пък с "автоматичен" климатик... Според мен си е чисто TD100 от 1999, но с първа регистрация през 2000... Знае ли човек. Като знам последно каква "присадка" видях във Варна и не ми се мисли...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                          Gofi написа:
                          Не само през Май са липсвали, но дори и сега през декември - пак липсват. Ако тая коле е JTD то е яко изгрухано - със "старите" рефлекторни фарове, с един бег, без халогени, но пък с "автоматичен" климатик... Според мен си е чисто TD100 от 1999, но с първа регистрация през 2000... Знае ли човек. Като знам последно каква "присадка" видях във Варна и не ми се мисли...
                          Това с еарбега няма никакво значение.Има тд’та с 2 аирбага и с 1,има и JTD’та с два,но има и с един.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

само аз ли си мисля,че тая кола е сглобявана в моргата ......а следам вече има изказано подобно мнение,което подкрепям напълно колежке Еле,тоя надпис отзад изобщо не е достоверен,защото първо мястото му не е там,а на калника(поне на всички фиати които съм виждал е така) и съответно значи е лепен допълнително и не може да му се вярва
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Повтарям - колата си е Браво ЖТД 100 SX, a може задната врата да е сменяна, какво чудно има ? ТД 100 от 99-та няма 200 %.Моята кола е ELX. Има една възглавница, има климатик като този на това Браво, задната ми врата е сменяна, и на вратата пише SX. Десния ми калник е сменян , и на него пише 80_16V. Нали не мислите че съм с 1.2 ? Фарове за мъгла лиспват дори в Marea ELX 2000 година, та какво остава за Браво SX ?

Коментар

ogi28b написа:
                                ТД 100 от 99-та няма 200 %
                                не и според аутодата (този лаф да ти е познат)п.с. еситроник-а и той казва, че има ТД100 2000г., а аз на него му вярвам ! И не става дума за бразилския пазар.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X