emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това Браво TD или JTD е ?
Collapse
X
-
И като гледам удар ще да е имала. Предната броня има доста голямо разминаване с калника. Или не са я монтирали като хората.@ele - има JTD100, но пък няма SX изпълнение, така че това си е ТД100 ама лъжат за годината.п.с. освен ако не е JTD със задна врата от ТД100 и салон от SX, сглобка ала автоапапи ООДF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
ele написа:gantcho написа:ele написа:oтзад пише TD100, но всеки може да го лепнеShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
JTD 99,00 е 105 коня.01 са 100 коня.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:JTD 99,00 е 105 коня.01 са 100 коня.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Какво сте заспорили.... колата е ТД 100. Браво ЖТД 100 има СХ, има и GT. ЖТД 100 влиза в края на октомври, и ако трябва да сме точни - на 21 октомври 2000 година официално слиза първото Браво ЖТД 100 от поточната линия.Взимам си думите назад, като видях и снимките останалите. Колата е с полуавт. климатик , който е характерен за последните модели ТД 100 от 98-ма, и вече за ЖТД-тата. Също - огледалата са в цвета на колата, което съъщо е характерно за моделите след 98-ма, без да се поръчва специално. Касетофонът също е от модел 98-ма, моят е такъв оригиналния. Може задната врата да е сменяна. Снимка на двигателя решава спора.
Коментар
-
emzo написа:И като гледам удар ще да е имала. Предната броня има доста голямо разминаване с калника. Или не са я монтирали като хората.@ele - има JTD100, но пък няма SX изпълнение, така че това си е ТД100 ама лъжат за годината.п.с. освен ако не е JTD със задна врата от ТД100 и салон от SX, сглобка ала автоапапи ООДВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:A aз си мислех, че обсъждаме точно тази кола, а не всички фиати от създаване на компанията до днес. Може грешката да е техническа - шефът дава данните на някоя мадама с повече ци** отколкото акъл да ги сложи в мобилето, тя се захласва по "джоба" на някой минаващ.... ей ти грешкаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Gofi написа:Пише,че има халогени,но те май липсват,както и бутона за пускане на тях,колкото до това какъв двигател е,най добре е да се види на място.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Gofi написа:Пише,че има халогени,но те май липсват,както и бутона за пускане на тях,колкото до това какъв двигател е,най добре е да се види на място.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
само аз ли си мисля,че тая кола е сглобявана в моргата ......а следам вече има изказано подобно мнение,което подкрепям напълно колежке Еле,тоя надпис отзад изобщо не е достоверен,защото първо мястото му не е там,а на калника(поне на всички фиати които съм виждал е така) и съответно значи е лепен допълнително и не може да му се вярваex.Мареа ТД100
Коментар
-
Повтарям - колата си е Браво ЖТД 100 SX, a може задната врата да е сменяна, какво чудно има ? ТД 100 от 99-та няма 200 %.Моята кола е ELX. Има една възглавница, има климатик като този на това Браво, задната ми врата е сменяна, и на вратата пише SX. Десния ми калник е сменян , и на него пише 80_16V. Нали не мислите че съм с 1.2 ? Фарове за мъгла лиспват дори в Marea ELX 2000 година, та какво остава за Браво SX ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар