Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за софтуер на телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за софтуер на телефон

имам един сименс ц55 на който му беше духнал софтуера нещо,сложих му някакъв но нямам вибрация,после пробвах да сложа друг но ми излизат само грешки(пише- да натисна ОН-след като го натисна мисли нещо и следват грешки че неможе да се свърже с телефоната въпроса ми е има ли програма с която да изтрия целия софтуер на тел-а и после да си кача другтова го правя за 2-ри път и със сигурност нещо пропускам ама какво...и другото бях си играл с някаква програма и бях махнал имей - излизат ми само нули ,а искам да вкарам оригиналният имей

Re: въпрос за софтуер на телефон

ето, качи това:с БГ меню - http://download.siemens-club.ru/file...404w.EXEбез БГ, но най-новата версия - http://download.siemens-club.ru/file...овечера, мога да ти пратя по-нова версия с БГ ако това е важно за теб
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Май бая си се заиграл с FREIA-та.Дано не си убил телефончето - много носи на тунинг, но преди дасе пипа здраво трябва да се чете - не всичко в Нета е истина.Ако си направил пълен бекъп на паметта ще можеш да го върнеш към правилна работа. Ако ли не - прерязваш тестпойнта и.... почваш от нула.

Коментар

стана объркване телефона е м55,не е с оригиналния панел и не пише какъв е,май съм опескал нещата,моля някой да обясни как да премахна всичко от него и да си сложа нов софтуерс кабел на ком порта съм

Коментар

натискаш *#06# и после moreтам ще си покаже кой е модела.а за връщането на софта....една седмица четене и 30 минути работа ми трябваше да постигна това
          Прикачени файлове

Коментар

М55 е къде да прочета или как да го направя

Коментар

pugsy написа:
              М55 е къде да прочета или как да го направя
              първо му върни заводските настройкии после пробвай с това, което ти пратих по пощатаако не е дошло дай още някой адрес да ти го пратя

Коментар

и това не ставаедин път пише че не може да намери телефонадруг път пише че има проблеп със серийния порт

Коментар

pugsy написа:
                  и това не ставаедин път пише че не може да намери телефонадруг път пише че има проблеп със серийния порт
                  може проблема да е друга самият телефон работи ли?

Коментар

работи си,но няма вибрация,а половината меню е на английски а друата част на немски ,а най вече ме дразни че когато го вържа към компа с програма да си качвам мелодий ми пише имей=?????? 00 ????????

Коментар

pugsy написа:
                      работи си,но няма вибрация,а половината меню е на английски а друата част на немски ,а най вече ме дразни че когато го вържа към компа с програма да си качвам мелодий ми пише имей=?????? 00 ????????
                      щом може да качваш мелодии, значи връзката с РС-то е окпробва ли да върнеш заводските настройки?

Коментар

пробвах и нищо не става

Коментар

ако имаш сервизна версия на софта - качи я.кабела оригинален ли ти е или преработен?Ако имаш затруднения, мога да ти помогна, но ще трябва да дойдеш в редакцията да го оправиме.

Коментар

кабела е от тези за по 10лвимам и някакви сервизни програмки но и с тях не става

Коментар

днес тръгна една от програмките wiswup32 с последната версия на софтуера всичко си вървеше по план но на 98% тока изгасна и сега няма включване на телефонадали може да се направи

Коментар

Working...
                              X