днес тръгна една от програмките wiswup32 с последната версия на софтуера всичко си вървеше по план но на 98% тока изгасна и сега няма включване на телефонадали може да се направи
Пич не искам да те плаша, ама според мен забрави за тоя телефон . Не съм попадал в подобан ситуация но в инструкциите за ROM upgrade на какъвто и да ром пише - Внимавай да не спре тока по време на операцията, ако това се случи ром-а вече е в миналото няма оправяне., аз за това такива операции правя само през лаптоп, поне тока като спре батерията държи
би трябвало да има начин,преди имах S35 един пич искаше да му смени пак софта но пак се получи подобна изцепка,но го оправи някак ви,но не разбрах как,а и това беше преди 4 години
би трябвало да има начин,преди имах S35 един пич искаше да му смени пак софта но пак се получи подобна изцепка,но го оправи някак ви,но не разбрах как,а и това беше преди 4 години
Може да стане по следната процедура - намираш отнякъде BIN файл с съдържанието EEPROM-a, след това разпояваш последния и го закачаш на програматор, после обратно в телефона. Необходимо е обаче да разполагаш със поялник с горещ въздух и със съответния накрайник, както и на програматор + солиден опит в областта хардуера. Моя личен съвет е да си потърсиш друг подобен телефон втора употреба - със сигурност ще ти излезе по-евтино! А ако обаче искаш да се учиш - това е идеален случай.
На страницата на сименс софтуер за телефона с най-новата версия на софтуера + cable suit - софтуер за кабела за данни на телефона.Форматира го целия и записва новото меню.Моя е сименс м 55 и съм му го сложил - от тогава спря да изгасва сам.Не ми се рови сега за сайта ама питай чичо Гуугъл.Има доста неща за даунлоуд от там.Успех.
stilo: много ти благодаря за това че искаш да ми помогнеш но както каза един колега по горе-искам да се научаще съм много благодарен на някой да ми обясни по подробно как става номера
То да беше само до "номера" щеше да си се оправил вече, но май се налага да се среже тест-пойнта, за да можеш вече да качиш фърмуера. Затова май мойто предложение е най-удачното и животоспасяващо за телефона ти. Иначе успех!
Коментар