Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за софтуер на телефон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pugsy написа:
    днес тръгна една от програмките wiswup32 с последната версия на софтуера всичко си вървеше по план но на 98% тока изгасна и сега няма включване на телефонадали може да се направи
    Пич не искам да те плаша, ама според мен забрави за тоя телефон . Не съм попадал в подобан ситуация но в инструкциите за ROM upgrade на какъвто и да ром пише - Внимавай да не спре тока по време на операцията, ако това се случи ром-а вече е в миналото няма оправяне., аз за това такива операции правя само през лаптоп, поне тока като спре батерията държи
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

би трябвало да има начин,преди имах S35 един пич искаше да му смени пак софта но пак се получи подобна изцепка,но го оправи някак ви,но не разбрах как,а и това беше преди 4 години

Коментар

Re: въпрос за софтуер на телефон

sev написа:
        ето, качи това:с БГ меню - http://download.siemens-club.ru/file...404w.EXEбез БГ, но най-новата версия - http://download.siemens-club.ru/file...овечера, мога да ти пратя по-нова версия с БГ ако това е важно за теб
        Sev брат я кажи някой такъв линк и за 6230 че с тоя бъглясъл софтуер ми писна зверски

Коментар

pugsy написа:
          би трябвало да има начин,преди имах S35 един пич искаше да му смени пак софта но пак се получи подобна изцепка,но го оправи някак ви,но не разбрах как,а и това беше преди 4 години
          Може да стане по следната процедура - намираш отнякъде BIN файл с съдържанието EEPROM-a, след това разпояваш последния и го закачаш на програматор, после обратно в телефона. Необходимо е обаче да разполагаш със поялник с горещ въздух и със съответния накрайник, както и на програматор + солиден опит в областта хардуера. Моя личен съвет е да си потърсиш друг подобен телефон втора употреба - със сигурност ще ти излезе по-евтино! А ако обаче искаш да се учиш - това е идеален случай.
          Брава 1.6 16V ELX
          Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

На страницата на сименс софтуер за телефона с най-новата версия на софтуера + cable suit - софтуер за кабела за данни на телефона.Форматира го целия и записва новото меню.Моя е сименс м 55 и съм му го сложил - от тогава спря да изгасва сам.Не ми се рови сега за сайта ама питай чичо Гуугъл.Има доста неща за даунлоуд от там.Успех.

Коментар

Братко, донеси ми телефона - ще го оправя и да не се мъчиме по Нета да даваме съвети кое-как...

Коментар

stilo: много ти благодаря за това че искаш да ми помогнеш но както каза един колега по горе-искам да се научаще съм много благодарен на някой да ми обясни по подробно как става номера

Коментар

То да беше само до "номера" щеше да си се оправил вече, но май се налага да се среже тест-пойнта, за да можеш вече да качиш фърмуера. Затова май мойто предложение е най-удачното и животоспасяващо за телефона ти. Иначе успех!

Коментар

това ли се кълца

Коментар

Само да ти спомена че се реже под микроскоп...че отдолу има още два слоя....

Коментар

въпроса ми екакъв софтуер и къде мога да го намеря

Коментар

Re: въпрос за софтуер на телефон

gdd55 написа:
                          sev написа:
                          ето, качи това:с БГ меню - http://download.siemens-club.ru/file...404w.EXEбез БГ, но най-новата версия - http://download.siemens-club.ru/file...овечера, мога да ти пратя по-нова версия с БГ ако това е важно за теб
                          Sev брат я кажи някой такъв линк и за 6230 че с тоя бъглясъл софтуер ми писна зверски
                          не знам :D но при Нокиа нещата не са толкова лесно достъпнии процедурата в домашни условия е доста трудна
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                          X