Не се знае за сега, ще се реши на 31-ви, както обикновено, 99,9% вкъщи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой къде ще посреща Нова Година
Collapse
X
-
Humppa
-
jenshen73 написа:Ние - ще я посрещаме в къщи, че няма КИНТИ за хайманосване. Ако изпаднат 5лв от нейде - ще си купя някоя ракия менте и ще се отровя с нея. Така повечето дето ме "обичат" тук във форума ще могат да дишат на спокойствие.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
...
Ние - както по-миналата година - ще сме в Истанбул. Гледахме всякакви оферти за новогодишни екскурзии в Европа - Виена, Прага и прочее, но почти всички предлагат мижава празнична вечеря до 22.00 в хотела и после посрещане на Новата година на площада. И това на някакви космически (поне според моите възможности) цени. Така че - ще си доразгледаме каквото не успяхме да видим последния път в Истанбул, ще си хапнем истински баклава, локум, дюнери само с месо и еееей такива големи печени кестени, и ще посрещнем празника в заведение с кръшни кючекини (пардон - белиденсърки).Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
На вилата ще сме. Тя е на 35 км. от Жеравна и при кеф често отскачаме до там...така, че може да се срещнем с колегата Николофф :D :D :D ПС: Имам инфо, че към този момент 22.30 часа на 13.12.09 г. на Жеравна има около 15 см. сняг - дай боже сняг и тогава. Чудно е, а ракията и виното "влизат", като у дома си....A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:На вилата ще сме. Тя е на 35 км. от Жеравна и при кеф често отскачаме до там...така, че може да се срещнем с колегата Николофф :D :D :D ПС: Имам инфо, че към този момент 22.30 часа на 13.12.09 г. на Жеравна има около 15 см. сняг - дай боже сняг и тогава. Чудно е, а ракията и виното "влизат", като у дома си....
Коментар
-
Meril
-
За Бъдни вечер и Коледа мама и татко са ни поканили, всички при тях на вилата и ще ходим с брат ми жената и децата (обожавам да бумти печката и вън, да вали сняг уюта е толкова голям, че се размазвам от кеф) ще си къркаме ракия, ще хапнем и ще се повеселим (това сме завършили с отличен успех и го можем..... ) на Нова Година в къщи или с приятели, или сами..... нЕма парЕ и си е е..ло мамата....., но каквото-такова...., сиромах човек и на малко се радва ! Айде весели празници !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
С приятелиПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар