Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой къде ще посреща Нова Година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се знае за сега, ще се реши на 31-ви, както обикновено, 99,9% вкъщи...

Коментар

jenshen73 написа:
      Ако изпаднат 5лв от нейде - ще си купя някоя ракия менте и ще се отровя с нея. Така повечето дето ме "обичат" тук във форума ще могат да дишат на спокойствие.
      някой май е изгубил коледния дух а
      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Май май ще сме с роднини в новото ми апартаментче. Само да дозалепя плочките
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

jenshen73 написа:
          Ние - ще я посрещаме в къщи, че няма КИНТИ за хайманосване. Ако изпаднат 5лв от нейде - ще си купя някоя ракия менте и ще се отровя с нея. Така повечето дето ме "обичат" тук във форума ще могат да дишат на спокойствие.
          Баси как приказваш...Дай да ти пратя едно шише от моята домашната по куриер ако ти изпаднат 5 лв - за куриерксата услуга - ракията ще ти е подарък... Иначе ние ще сме на рИсторант - много сериозна компания от над 15 човека наши хора -днес даже платих кувертите - тая година тънкаж - по35лв на човек - е няма много алкохол в куверта ама кумеца е главен готвач на кръчмата и ще си носим по някое шише, може и от гореспоменатото... Лошото ( ако това може да е лошо ) е че ще бъдем с децата и тамъм като ми се припее къ 2часа ще трябва да си ходим, че и едни приятели от Димитровкрад ще спат у нас и няма вариант да си пратя жената и детето в къщи с такси
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

...

Ние - както по-миналата година - ще сме в Истанбул. Гледахме всякакви оферти за новогодишни екскурзии в Европа - Виена, Прага и прочее, но почти всички предлагат мижава празнична вечеря до 22.00 в хотела и после посрещане на Новата година на площада. И това на някакви космически (поне според моите възможности) цени. Така че - ще си доразгледаме каквото не успяхме да видим последния път в Истанбул, ще си хапнем истински баклава, локум, дюнери само с месо и еееей такива големи печени кестени, и ще посрещнем празника в заведение с кръшни кючекини (пардон - белиденсърки).
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

На вилата ще сме. Тя е на 35 км. от Жеравна и при кеф често отскачаме до там...така, че може да се срещнем с колегата Николофф :D :D :D ПС: Имам инфо, че към този момент 22.30 часа на 13.12.09 г. на Жеравна има около 15 см. сняг - дай боже сняг и тогава. Чудно е, а ракията и виното "влизат", като у дома си....
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                На вилата ще сме. Тя е на 35 км. от Жеравна и при кеф често отскачаме до там...така, че може да се срещнем с колегата Николофф :D :D :D ПС: Имам инфо, че към този момент 22.30 часа на 13.12.09 г. на Жеравна има около 15 см. сняг - дай боже сняг и тогава. Чудно е, а ракията и виното "влизат", като у дома си....
                Koe е селото бе колега...???..Ако дойдеш към Жеравна може и да се видим.. :D
                http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Май Кюстендил....още го мислим

Коментар

За Бъдни вечер и Коледа мама и татко са ни поканили, всички при тях на вилата и ще ходим с брат ми жената и децата (обожавам да бумти печката и вън, да вали сняг уюта е толкова голям, че се размазвам от кеф) ще си къркаме ракия, ще хапнем и ще се повеселим (това сме завършили с отличен успех и го можем..... ) на Нова Година в къщи или с приятели, или сами..... нЕма парЕ и си е е..ло мамата....., но каквото-такова...., сиромах човек и на малко се радва ! Айде весели празници !
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Meril написа:
                      Май Кюстендил....още го мислим
                      Дам май ще сме заедно яка компания !!!Не ни трябва много,ядене,пиене,хубава музика и здрави (нескарцащи)легла
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Qдене,пиени у тъщата

Коментар

raoccars написа:
                          у тъщата
                          Аз съм в Кувейт при майката ... семеен празник е, а женицата сама там ... няма да го бъде ...
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Както всяка нова година,май ще съм си у нас ако не излезне нещо.
                            ex. punto elx 1.2i
                            Lancia Libra 1.6

Коментар

С приятели
                              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Няква стара къща, някъде .... това ми е напълно достатъчно

Коментар

Working...
                                X