И така колеги, в празничен дух вече, реших че можем да поставим началото на тазгодишните коментари относно кой,къде се е уредил по празниците. Изобщо оферти, предложения и цени на различните места. Пък може да се окаже, че ще има хора на едно и също място, кой знае..Та, къде ще посрещате новата година? В СПА хотелче по бански в минералния басейн, на ски в някое китно курортче, хижа с две стаи с капацитет 34 човека и външни санитарни възли с течаща вода, можеби у дома със семейството/компанията/речта на Президента, а защо не и в чужбина или...на пл.Батенберг с Горан Брегович? Ето, аз първа ще споделя: ще бъда в "СПА" хотелче във Велинград от 30.12.2009 до 03.01.2010, а в Новогодишната нощ весело ще ни правят Виктор Калев и Краси Радков, надявам се да е забавно ПП-Търсих подобна стара тема, която да съживя - уви, безуспешно..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой къде ще посреща Нова Година
Collapse
X
-
Аз на работа. И нощта на 24 срещу 25, и на 31, поне до 20 часа.Което значи, че може би ще се прибера точно за речта на президента.Както винаги службата ме зове..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
На Нова година вероятно семейно гости в София-та или в къщи с домочадието още не се знае окончателно.Но 25-ти и 26-ти за Коледата две нощувки с голяма компания тук: http://www.parka.saparevabanya.info/VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:На Нова година вероятно семейно гости в София-та или в къщи с домочадието още не се знае окончателно.Но 25-ти и 26-ти за Коледата две нощувки с голяма компания тук: http://www.parka.saparevabanya.info/Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
При мен нещата зависят от ’прогнозата’ за времето! Но каквото и да се решава ще е на 30 или най-късно на 31 сутринта! Във всеки случай се тръгва на 31 на обяд! Най-лошия вариянт-частно парти във Варна или наоколо! По-реалистичния 2 коли приятели в хубаво проверено заведение в Чепеларе при приятели! И последно, мал ко по-топла НГ, много зависеща от пътната обстановка и организацията на компанията....2 вечери в Солун при приятели! Както се казва...да мине време...да видим!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар