Crash73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протест срещу дупките !!!
Collapse
X
-
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Оф.., протестирайте си! ... аз не съм сигурна, че пречите някому с протестите си! ... тук важи прикъзката: "Глас в пустиня!" ... и то съплна сила! ... а вие се надявате... на..: "Глас народен, глас Божи!" ... ми надявайте се! ... надеждата крепи човека! ... и умира последна! ... след като е уморила всички ... извинете черногледството ми, но не можах да се сдържа!
Коментар
-
polly_s написа:Оф.., протестирайте си! ... аз не съм сигурна, че пречите някому с протестите си! ... тук важи прикъзката: "Глас в пустиня!"... и то съплна сила! ... а вие се надявате... на..: "Глас народен, глас Божи!" ... ми надявайте се! ... надеждата крепи човека! ... и умира последна! ... извинете черногледството ми, но не можах да се сдържа!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba84 написа:polly_s написа:Оф.., протестирайте си! ... аз не съм сигурна, че пречите някому с протестите си! ... тук важи прикъзката: "Глас в пустиня!"... и то съплна сила! ... а вие се надявате... на..: "Глас народен, глас Божи!" ... ми надявайте се! ... надеждата крепи човека! ... и умира последна! ... извинете черногледството ми, но не можах да се сдържа!Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp
Коментар
-
И според мене трябва да се изчака до есента и да дадеме време на Бойко Борисов все пак сега е зима и времето не позволява ремонт на пътищата, а от хора на магазинчета пред нас знам, че са ги предопредили, че лятото ще трябва да се преместят, защото ще разширят и ще преасфалтират цялата улица пред нас, където всяка сутрин стават задръствания. Също така видях че есента преасфалтираха изцяло една улица и напраиха нови бордюри за пешеходците. Така че според мене трябва да му дадем време на Бойко Борисов, а есента евентуално да правиме протести.Lancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
-
Naidenov написа:И според мене трябва да се изчака до есента и да дадеме време на Бойко Борисов все пак сега е зима и времето не позволява ремонт на пътищата, а от хора на магазинчета пред нас знам, че са ги предопредили, че лятото ще трябва да се преместят, защото ще разширят и ще преасфалтират цялата улица пред нас, където всяка сутрин стават задръствания. Също така видях че есента преасфалтираха изцяло една улица и напраиха нови бордюри за пешеходците. Така че според мене трябва да му дадем време на Бойко Борисов, а есента евентуално да правиме протести.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Добре хайде Бойко ще го изчакаме /въпреки, че не съм много съгласен/ за дупките в София.НО!!! Само в София ли има дупки колеги??? Дори не говоря само за градове, села и паланки...Ами пътищата от националната пътна мрежа - 1-ви, 2-ри и 3-ти клас!? Да не говора пък за т.н. "магистрали".ДОКОГА ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ???Чакаме ги цял живот и какво? Едно голямо НИЩО!!! Даже не е голямо а е малко нищото. Крайно време е да се направи веднъж една организация между ръководствата на зараждащите се автомобилни клубове като нашия може и в неофициална форма, може и под формата на Асоциация на автомобилните клубове в Р България, и да се протестира. По този начин ще направим впечатление и ще ни се чуе гласа обединени и с ясни искания - не само за дупките, а и за други неща - като например законодателна промяна регламентираща горен праг на % печалба на крайните разпространители на горивата - бензиностанциите и т.н. Силно вярвам, че това безметежно положение на хаос и див, ама ДИВ капитализъм няма да продължава вечно. Но НИЕ сами трябва да се борим за това. Така ли е?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
pakumba84 написа:polly_s написа:Оф.., протестирайте си! ... аз не съм сигурна, че пречите някому с протестите си! ... тук важи прикъзката: "Глас в пустиня!"... и то съплна сила! ... а вие се надявате... на..: "Глас народен, глас Божи!" ... ми надявайте се! ... надеждата крепи човека! ... и умира последна! ... извинете черногледството ми, но не можах да се сдържа!
Коментар
-
Митко и ти за съжаление си абсолютно прав за всичко, което казваш.Занимавал съм се като студент с т.н. обществено - полезна дейност и съм научил две неща:1. Не чакай благодарност от никого за полезното и доброто, което си направил - напротив.2. Винаги ще се намери някой /политик, общественик или какъвто и да е ръководител/, който ще поиска да извлече дивиденти /каквито и да са/ в своя полза. От друга страна почти винаги може да се намери начин да не се мешат партии много много, но пък да не забравяме, че законопроекти се прокарват с парламентарно лоби! Но все си мисля, че една такава асициация, която да вдига непрекъснато шум по медиите все ще привлече и общественото внимание, и ще направи впечатление и малко по-малко ще почне да се говори и да се обсъждат проблемите поставени от нея. И най дългият път започва с първата крачка. Пък примерно един проблем като влезе в орбитата на медиите - се завърта, журналистите почват да питат, а напоследък ми прави впечатление, че и те си раздвижиха мозъчетата - питат компетентно, когото трябва, понякога и злобно. Представи си едно журналистическо разследване за това какъв % печелят газостанциите например. Напоследък нещата се раздвижват в положителна насока и този ефект ще се усилва - но естествено и за съжаление не защото го искат нашите мили управници, а защото няма как. Така, че може да се направи опит за някаква форма на протест и медийна изява.Както казват лекарите за билките - "Ако не помогне - поне няма да навреди".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Вчера вечерта ми се наложи да направя един преход през родината Русе-Бургас-Варна-Русе и мога да кажа че след зимата пътищата са станали ужасни с огромни дупки да не говоря за прохода на Стара Планина през който минах от Русе за Бургас там съм карал около 30км на 1. 2. скорост И в тоя ред на приживявания се зачудих що си плащаме винетките като на края си разбиваме колите .Тия пътища второстепенните са под сяква критика такмо засилиш 120 130 и огромни дупки няма на каде скачаш върху спирачките ама до колко до 60 прас в някоя от многото Направи ми впечетление че най-често дупките се образуват по звойте или по равните участаци от пътя там кадето не маже да се оттича водата и замръзва На никой не му пука че си трошим колитеп.п.-равносметката-изкривена джантаAlfa Romeo 146 JTD
Коментар
-
ABARTH написа:Вчера вечерта ми се наложи да направя един преход през родината Русе-Бургас-Варна-Русе и мога да кажа че след зимата пътищата са станали ужасни с огромни дупки да не говоря за прохода на Стара Планина през който минах от Русе за Бургас там съм карал около 30км на 1. 2. скорост И в тоя ред на приживявания се зачудих що си плащаме винетките като на края си разбиваме колите .Тия пътища второстепенните са под сяква критика такмо засилиш 120 130 и огромни дупки няма на каде скачаш върху спирачките ама до колко до 60 прас в някоя от многото Направи ми впечетление че най-често дупките се образуват по звойте или по равните участаци от пътя там кадето не маже да се оттича водата и замръзва На никой не му пука че си трошим колитеп.п.-равносметката-изкривена джантаFIAT Uno 45 FIRE
Коментар
-
Днес от дир.бг разбрах, че за утре в Бургас е предвиден протест поради тази причина(темата), организиран от стотина частни фирми към който са се включили и таксиджии. Ще се опитат да блокират движението на изходните точки. Мисля, че не са избрали подходящото място. Така ще ощетят само хора като тях, но не и истинските адресати.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар