http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10870 една инициатива в която биха се включили някои от нас ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Протест срещу дупките !!!
Collapse
X
-
ПОДКРЕПЯМ с две ръце. Аман от простотии от страна на милите ни управници. От "Рено" се чуват доста радикални гласове и съм склонен да ги подкрепя, то бива бива, ама пък чак вол за мезе - не биваАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
Опредлено ЗА Пътищата са меко казано кошмарни , а силно се съмнявам че ще ги оправят . При тези дупки си е направо прилючение да се кара лошото е че вече даже не говорим за дупки за мен дупка е като минеш през нея да те раздруса , но вече 80% са си направо ЯМИ в които влезеш ли илизаш в най-добрия случаи с 200-300 лв ремонти в най-лошия ... за него не ми се мисли . Във форума на рено четах за верига от коли около Народното аз лично предлагам не верига около една сграда а да се блокира за един ден центъра да пропищи целия град защото така просто не става . Колите били скапани стари и се чупели . Е не няма да се чупят те са направени за пътища а не за тия лайна ( мн се извинявам за думата ама дупките са ми болна тема ) по които всеки от нас е принуден да "кара" . И представете си евентуално като почнат да ги ремонтират на пролет какъв хаос ще настъпи, практически няма улица по която да няма поне през 20-30 метра серия от дупки с обща дълбочина нещо от сорта на Марианската падина .Слагайте си коланите
Коментар
-
Мr.ZoizoRenault advancedRenault LagunaРегистриран на: 28 Май 2005Мнения: 99Местожителство: София Пуснато на: Нед Мар 12, 2006 8:35 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Протест или подписка няма да има никакъв ефект. Аз предлагам да се съберем с другите клубове в бг и да идем пред събрание да изкъртим по едно паве и да си тръгнем с него в джоба. Поне и там да има дупки от по 30 см. а диаметър бая голям ще бъде.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Ако се направи масовка тази инициатива и се събере внушителна група гневни водачи, и всеки изтърбуши по едно паве - поне ще има отзвук. За разрушаване на държавна собственост да не си и помислят власите - редовно държавата ни руши частната собственост (МПС-тата), и ние си плащаме данъци. Ако обаче не платим - глоби, лихви... А как ни компенсира нас държавата, когато се дръннеш в някоя дупка и си потрошиш колата? Никак.Наскоро ударих в една дупка, изкривих джанта, гумата стана балон. Купувах гуми... Еми, мамка му и винетки, какво правят с парите които събират за тях???Трябва да се сложи край на това нехайство най-после! Не че това с паветата ще е начина, но ще ги стресне малко поне. В Добрич преди години, главния булевард който минава през града, беше нарязан с ония машини за асфалт. 5-6см. дълбоки, безразборно нарязани, остри ръбове. Стоя така цяло лято може би (3-4 месеца). И се случи най-ужасното - загина един човек. В старанието си да заобикаля дупките, накрая удря в една, пука гума и колата се обръща. Главата му е била затисната и премазана, очевидци казаха че направо мозъкът му е бил навън... Още на следващата сутрин на булеварда се появиха пълен набор ремонтни машини...... Това ли трябва да се случва за да си размърдат дебелите задници? Баси държавата, баси управлението...1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Дайте малко време на Бойко ве хора... вижте че започна да прави нещо...сега намерихте да протестирате когато дойде новия кмет... стария си го изпратихме по живо по здраво 10 годинки добре си поживя човека и никой за нищо не го притесняваше... сега когато едва започва новия кмет ще вдигате протести... Не че съм привържаник на Бойко Борисов... ама не му секвайте ентусиазма на човека де...!Има време есента за протести... все пак влезте и вие в положение... и да се научим да наказваме виновниците а не тези които мислим че и те ще се изложат...Колкото до протеста с паветата мисля че най-много да направите някоя ексцесия с органите на реда и да станат някакви безмислени побоища...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Точно относно дупките есента направи няколко улици които бяха в безнадеждно състояние, сега са супер равни... (имаше и тема във форума даже...)Който и да дойде не може за 6 месеца и то зимно време да оправи всички дупки по улиците... някак си не е възможно... Imposibile...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mitko написа:Мутрата нищо няма да направи. В цялото МВР му казват "звездата", защото освен за медийни изяви за нищо друго не го бива.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
И аз не съм му фен но нека изчакаме малко да се затопли времето понеже асвалтирането има смисъл само при температури над 10-12 градуса,а при сегашните условия ще е чиста загуба на пари,които и без това недостигат.А иначе тия дни четох че Бойко планирал да направи голямо асвалтиране напролет-дано го направи че не се търпи вече....Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
То не става дума само за София,да не би пътищата от републиканската мрежа да са цвете.Има места където просто се чудиш как да минеш.А за това че трябва да му се даде време на човека си е правилно,след лятото ще се види какво е направил.Но на мен например ми омръзна от дупките на прохода Шипка от страната на Казанлък.А покрай Сливен какво е?Ужас!
Коментар
-
Мойто скромно мнение е, че с протести проблема наистина няма да се реши щото с ме малко. Ще привлечем вниманието, ще ни излязат с номера, че ще се вземат мерки и ..... Най-добре според мен е да се съсгласуват деиствията на всички клубове в България, независимо на какви коли са, да се създадат регионални центрове и да сезапочне масова агитация за протести от всички шофьори. Самият вид на протеста трябва да се обмисли внимателно, но със сигурност клубовете могат да бъдат ядрото около което да се генерира общественото недоволство. Така и нещата няма да бъдат с еднократен отзвук.
Коментар
-
Гледам че повечето Софиянци роптаят за дупките,обаче ако видите какво е във Варна направо ще почнете да се кръстите и да се радвате на положението си.В подкрепа на думите си ще кажа че миналата седмица се върнах от София и имам виждане от първо лице и от последното състояние на нещата.Гледам че не си харесвате новия кмет,обаче мога да ви посъветвам стария ако го хванете някаде да го убиете с камъни или веднага.Сега обеснявам защо :-Пристигам аз на гарата (последно бях у сифето преди 10гд) и направо шок гарата в уникално състояние, пълни л...а,както и да е,даваи на горе към центъра буклуци,мръсотия и най вече адската цигания,направо пълно разочарование.В кварталите не искам и да си помислям какво е Та искам да кажа че тоя вашия бивш кмет какво по дяволите е правил през всичките тея години докато е управлявал тая София,при положение че всичко е при него институции глупости и тн.бе направо за е...е тоя Живеете в ужасен град драги Софиянци,сигурно сте свикнали и затова не обръщате внимание.Да не вземе някои да се обиди сега
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар