Можете ли да си представите-днес паяка ми вдигна колата,както беше паркирана пред вкъщи.Излизам следобед и колата я няма Можете ли да си представите как се почувствах.А след като ми казаха че паяка я е взел бях направо бесен.Отидох да се разправям с тях,но в крайна сметка трябваше да си платя 40 лв и да си я взема.Оказа се че фрмата е на един общински съветник и даже няма право на тази дейност,но трябва да се оплача в общината (сигурно на него) или да се преместя да живея на друго място.За сажеление това е действителноста в България.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До къде може да стигне наглостта на общинарите !
Collapse
X
-
Re: До къде може да стигне наглостта на общинарите !
NPD написа:Можете ли да си представите-днес паяка ми вдигна колата,както беше паркирана пред вкъщи.Излизам следобед и колата я няма Можете ли да си представите как се почувствах.А след като ми казаха че паяка я е взел бях направо бесен.Отидох да се разправям с тях,но в крайна сметка трябваше да си платя 40 лв и да си я взема.Оказа се че фрмата е на един общински съветник и даже няма право на тази дейност,но трябва да се оплача в общината (сигурно на него) или да се преместя да живея на друго място.За сажеление това е действителноста в България.
Коментар
-
паяка
Вярно съгласен съм да вдигнат колата ако пречи на движението .Спрял на кръстовище да или почти на средата на пътя . Но като ги гледам пред мен как вдигат колите просто си ги подбират по незнайни какви правила. В Несебар ако неси на платен паркинк или в някои двор също може да ди е вдигнат.а там паркингите са частни и малко общински .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар