Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно данък
Collapse
X
-
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Последното мнение има Модератора на групата и те не трябва да бъдат търсени освен ако проблема не е изключително важен.[/quote]Извинете господа.Пиша в множествено число тъй като от цитираното изречение не разбрах дали Модератора на групата е един човек или са повечко. Единствения с повече лица за когото съм чувал е Янус.Не мисля, че има въпрос достатъчно важен, че да го отнеса към Вас и да смутя спокойствието Ви и да отнемам от ценното Ви време.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз пък се чудя в един форум колко изключително важен може да бъде един проблем В смисъл такъв - убийството на един член на форума от друг, което за мен е изключително важно, едва ли ще бъде доведено до знанието на модератор/администратор Поне не и от потърпевшия. Та в този ред от мисли, понеже все пак модераторите не са натоварени с нелеката задача да решават проблемите на войната и на мира, нито пък други глобални, междудържавни и междуличностни проблеми, престъпления от общ характер, държавен бюджет и пр., не е ли все пак един такъв проблем, поставен от колегата, достатъчно важен? Мисля си само... :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:mnpenchev написа:В много хубава страна живеем, за 133 кс. лек автомобил с катализатор в Бургас се плащат над 250 лева. На същия автомобил в София се плащат 202 лева данък, а в Ямбол 161 лева. Следващия ми автомобил ще бъде регистритан в града с най-нисък данък.Lane Staley написа:Нещо не усещаш ли колко си нагъл? Вместо да се радваш на туристи, ти искаш да ги скубеш. Аман от селски шовинисти.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
spark написа:ogi28b написа:Еми да, не се ли сетихте. В София няма нито една кола, която е да от друг град ! Всички са регистрирани в други градове, заради по-ниските данъци, иначе хората са си софиянци до девето коляно. jenshen73 - не знам около вас как е, ама около нас ако ти кажа какво е.... Тук вече а видиш кола със софийска регистрация е нещо необичайно ! А кола с регистрация "С", вместо "СА" - е това вече май минава към луксозните номера.
Коментар
-
Аз до колкото знам не можеш да регистрираш колата в друго населено място, от това по местожителство по лична карта.Тоест аз ако се водя живущ в Ловеч не мога да регистрирам колата със софийска регистрация, за да плащам по-малък данък примерно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар