Еми да, не се ли сетихте. В София няма нито една кола, която е да от друг град ! Всички са регистрирани в други градове, заради по-ниските данъци, иначе хората са си софиянци до девето коляно. jenshen73 - не знам около вас как е, ама около нас ако ти кажа какво е.... Тук вече а видиш кола със софийска регистрация е нещо необичайно ! А кола с регистрация "С", вместо "СА" - е това вече май минава към луксозните номера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно данък
Collapse
X
-
z_sutrov написа:jenshen73 написа:rosi написа:е и аз се озъбих миналата година, 70лв за 6 месеца, за тази не ми се мисли, с катализатор съм но ми била мощна колата и попадам в голямия данък около 160 лвmnpenchev написа:В много хубава страна живеем, за 133 кс. лек автомобил с катализатор в Бургас се плащат над 250 лева. На същия автомобил в София се плащат 202 лева данък, а в Ямбол 161 лева. Следващия ми автомобил ще бъде регистритан в града с най-нисък данък.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:...В София данъка за МПС е по-нисък от този във Варна, да ми скачат ... Като ми дойдат в града и почнат да се оплакват от дупките - да ходят да си платят общински данък малко, че да имат някакви права за претенции поне... Общинският данък МПС си остава във общината и се ползва за разходи в нея...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
jenshen73 написа:В София данъка за МПС е по-нисък от този във Варна, да ми скачат ... Като ми дойдат в града и почнат да се оплакват от дупките - да ходят да си платят общински данък малко, че да имат някакви права за претенции поне... Общинският данък МПС си остава във общината и се ползва за разходи в неяlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ogi28b написа:Понеже стана въпрос, бих искал да поясня, от името на MartoModev ако може де - колата му не е ФИАТ, и няма нужда да се чудим кой ФИАТ е 95 коня.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
jenshen73 написа:mnpenchev написа:В много хубава страна живеем, за 133 кс. лек автомобил с катализатор в Бургас се плащат над 250 лева. На същия автомобил в София се плащат 202 лева данък, а в Ямбол 161 лева. Следващия ми автомобил ще бъде регистритан в града с най-нисък данък.
Коментар
-
ogi28b написа:Понеже стана въпрос, бих искал да поясня, от името на MartoModev ако може де - колата му не е ФИАТ, и няма нужда да се чудим кой ФИАТ е 95 коня.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ogi28b написа:Еми да, не се ли сетихте. В София няма нито една кола, която е да от друг град ! Всички са регистрирани в други градове, заради по-ниските данъци, иначе хората са си софиянци до девето коляно. jenshen73 - не знам около вас как е, ама около нас ако ти кажа какво е.... Тук вече а видиш кола със софийска регистрация е нещо необичайно ! А кола с регистрация "С", вместо "СА" - е това вече май минава към луксозните номера.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Lane Staley написа:jenshen73 написа:В София данъка за МПС е по-нисък от този във Варна, да ми скачат ... Като ми дойдат в града и почнат да се оплакват от дупките - да ходят да си платят общински данък малко, че да имат някакви права за претенции поне... Общинският данък МПС си остава във общината и се ползва за разходи в неяlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар