Зареждам на ЕКО. Разлики във вървенето не усещам, но в разхода - да и то осезателни. В ЕКО зареждам "Дизел +" въпреки, че там никой не може да ми каже какви са му добавките за "плюса" ама...карай. Доволен съм.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на бензиностанция
Collapse
X
-
Аз пък зареждам само в Лукойл, защото имам карта за намаление , а и нямам никакви оплаквания при зареждането.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Аз пък зареждам само в Лукойл, защото имам карта за намаление , а и нямам никакви оплаквания при зареждането.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Предимно на Шел, после ОМВ, Еко, чат-пат на Петрол, Темпо.Из6ора ми е предимно по удо6ство, а не че има разлика във вървенето на колата.Както каза batproho, 6ензина не идва ли от един казан?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Точно че от един казан идва всичката помия която зареждаме, просто различните вериги слагат различни добавки в горивата а някои просто дори не слагат но твърдят противното.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз зареждам само в Лукойл, ама сега като ми изтече каратата отивам при ОМВ. Имах интересна случка в едно ЕКО - зареждам газ, ама нещо пистолета им е развален и отидоха 50 стотинки на вятъра. След като смених колонката не ми напълниха газ за 10лв., като аз исках, а само 9 и 50. Като че ли аз съм им виновен за разваления пистолет. Не съм за 50ст., но се подразних. От тогава повече не съм стъпнал на ЕКО.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
tomny написа:Пичове, това не е вярно, има страшно много фирми, които внасят горива от Гърция, Румъния, Хърватска... Не всичко идва от Нефтохима.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
maskarata написа:Аз зареждам само в Лукойл, ама сега като ми изтече каратата отивам при ОМВ. Имах интересна случка в едно ЕКО - зареждам газ, ама нещо пистолета им е развален и отидоха 50 стотинки на вятъра. След като смених колонката не ми напълниха газ за 10лв., като аз исках, а само 9 и 50. Като че ли аз съм им виновен за разваления пистолет. Не съм за 50ст., но се подразних. От тогава повече не съм стъпнал на ЕКО.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:maskarata написа:Аз зареждам само в Лукойл, ама сега като ми изтече каратата отивам при ОМВ. Имах интересна случка в едно ЕКО - зареждам газ, ама нещо пистолета им е развален и отидоха 50 стотинки на вятъра. След като смених колонката не ми напълниха газ за 10лв., като аз исках, а само 9 и 50. Като че ли аз съм им виновен за разваления пистолет. Не съм за 50ст., но се подразних. От тогава повече не съм стъпнал на ЕКО.
Коментар
-
krasio_79bs написа:batproho написа:maskarata написа:Аз зареждам само в Лукойл, ама сега като ми изтече каратата отивам при ОМВ. Имах интересна случка в едно ЕКО - зареждам газ, ама нещо пистолета им е развален и отидоха 50 стотинки на вятъра. След като смених колонката не ми напълниха газ за 10лв., като аз исках, а само 9 и 50. Като че ли аз съм им виновен за разваления пистолет. Не съм за 50ст., но се подразних. От тогава повече не съм стъпнал на ЕКО.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар