Колеги много неща съм чувал, пообиколил съм колкото мога Европа с моята кола да видя там как е. Навсякъде противоречиви мнения. Карам дизелова кола и съм сигурен, че навсякъде нафтата в България е гадна. Не разбирам много от коли, и не мога да преценя разликата от нашата нафта и италиянската. Може и да има ама аз разлика не намерих. И така допитвам се до Вас ... всеки би си казал мнението и гласувал в анкетата ... пък резултата ще покаже. За малките бензиностанции и дума не може да става, но сигурно и там контрола е на някакво ниво. За Шел съм чувал доста неща, в Европа Шел бензиностанцийки има пред блока на улицата направо. За ОМВ .. няколко неща лоши съм чул и то главно тук от форума. Не, че е от много голямо значение какъв боклук ще налея, но все пак ще се радвам да го обсъдим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на бензиностанция
Collapse
X
-
Тестове и реклами много коя от коя по интересни и веднага ми изниква в главата онзи готин гологлав немски чичко който години рекламираше прочутото ренде Вйорнер. И как може да прави всевъзможни неща оказа се, че дядо ми го е донесъл от Германия още преди 20 години ама около 10 години висяло в мазата докато не видим рекламата да разберем как се ползва. Е разблахме .. видяхме и никаква работа ... пак е в мазата.
Коментар
-
Бензин.На ОМВ зареждам, нямам оплаквания.Ако няма ОМВ оглеждам се за Лукойл. Също без оплаквания.Принципно, на малки бензиностнации не зареждам..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
В последно време минавам през лукойл защото имам 5 ст отстъпка, но съм зареждал доста време и от еко и ромпетрол. На ромпетрол с 95 имам усещането, че колата е една идея (разбирай едва доловимо) по-динамична от 95 на лукойл. За извън града съм си обещал, че ще вече ще карам само с еко 100. Разход с еко 100 на извънградско ми падна до невероятните 6,5-7л./100км. За сравнените с 95, независимо от коя бензиностанция разхода не пада под 8/100. Колата е купе 1,8 16в.
Коментар
-
От три години карам, в началото сипвах на Shell, но нещо не ми хареса и започнах да сипвам OMV.Много много рядко като няма бензин сипвам на други (пак от големите вериги разбира се), но OMV си остана най-доброто за мен.ПС: Колата е бензин.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
По принцип зареждам на ЕКО заради картите на Форума, но иначе или на ОМВ или ШЕЛ, при условие че горивата идват от едно и също място .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Бнзиностанци и ГАЗ
kluchar написа:аз слагам ГАЗ от извсно време на ШЕЛ има разлика то Другите колата е върви доста по добре и веднага се усеща разликатаN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар