Привет, имам въпрос за това, как смятате разхода си на газ в този сайт. В полетата попълвам данните от километража, и заредените литри. До тук добре, обаче, когато ми свърши газта, аз минавам няколко километра на бензин до бензиностанцията, а в сайта няма (или поне не намерих къде) да ги отбележа, и калкулатора ги смята за изминати на газ. Това се натрупва, и води до грешен резултат. Как решавате този проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за [url]www.spritmonitor.de[/url] и LPG
Collapse
X
-
Проблема се решава, като не чакаш да ти свърши газта.Пълниш винаги до горе.Предполагам, че имаш долу горе представа за колко ще ти стигне бутилката и ... 10-15 километра преди да свърши си зареждаш пак до горе.Така резултата е точен.Километри - изразходвано гориво..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Проблема се решава, като не чакаш да ти свърши газта.Пълниш винаги до горе.Предполагам, че имаш долу горе представа за колко ще ти стигне бутилката и ... 10-15 километра преди да свърши си зареждаш пак до горе.Така резултата е точен.Километри - изразходвано гориво.
Коментар
-
Malone написа:Проблема се решава, като не чакаш да ти свърши газта.Пълниш винаги до горе.Предполагам, че имаш долу горе представа за колко ще ти стигне бутилката и ... 10-15 километра преди да свърши си зареждаш пак до горе.Така резултата е точен.Километри - изразходвано гориво.
Коментар
-
Благодаря за отговорите. Това с изваждането на километри не ми харесва, знам как да си смятам разхода, мислех, че така ще става автоматично. По ред причини, и пълненето догоре няма как да става (полавъка е прецакан, и понякога пълни бутилката наистина догоре, позволявам си да го правя само преди дълго пътуване), така че този сайт няма как да ми свърши работа. Още веднъж благодаря.
Коментар
-
chaveto написа:И така си съсипваш колата на бензин. Няма ли възможност да засичаш едновременно двете горива. Караш на газ до 10к и след това 15км на бензин, вкарваш километража за двете горива........... и то да си води точните километри.tomny написа:(полавъка е прецакан, и понякога пълни бутилката наистина догоре, позволявам си да го правя само преди дълго пътуване.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
chaveto написа:И така си съсипваш колата на бензин. Няма ли възможност да засичаш едновременно двете горива. Караш на газ до 10к и след това 15км на бензин, вкарваш километража за двете горива........... и то да си води точните километри.Malone написа:tomny написа:(полавъка е прецакан, и понякога пълни бутилката наистина догоре, позволявам си да го правя само преди дълго пътуване
Коментар
-
Според мен функцията на сайта не е само да ти смята разхода, наивно е да мислиш така.Сайта прави статистика на горенето за по дълъг период, разходите, напомня ти за смяна на консумативи ...Сега например виждам, че към момента, събирайки разходите за гориво, застраховки, консумативи, части, за периода от който я имам, един километър ми струва 19 стотинки.Освен всичко друго има и част забавление с тези статистики, да се разсейваш..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар