Завиждам ти-благородно разбира се,честита радост .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде и аз да се похваля двойно.
Collapse
X
-
Re: Хайде и аз да се похваля двойно.
moko написа:Здравейте, колеги. От доста време не съм писал, но сега реших да се похваля. Хайде подред на номерата. Първо в началото на месец ноември ъпгрейднах Типчо отново с фиатче. Сега взех Marea Weekend 1.9 jtd, 2000 г. Първи впечетления-много доволен.А сега и второто. На 20 ноември станах отново тати на девойка. Малкия човек се казва Михаела и излезе от майка си 3750 гр. и 51 см. Много съм щастлив. Всичко живо вече в къщи е женско, даже и котката."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Re: Хайде и аз да се похваля двойно.
[quote="moko"]Irka_fihi написа:moko написа:Много да ви слушка вкъщи и да качиш снимка, че ш си прая кастинг за снаха (форумска)."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Еййй Свилка - ЧЕСТИТО за всичко Само хубави емоции да ти носят и 2-те нови придобивки :D :D :D Кво правиш ти как си що си И умната, че дет вика ванката:idmФиат фанатикРегистриран на: 27 Авг 2005 Мнения: 587 Местожителство: Русе Пуснато на: Съб Дек 05, 2009 9:50 pm moko написа:Всичко живо вече в къщи е женско, даже и котката. Свилка внимаваи кат одиш по малка нужда Дан почнеш по инерция да сядаш и ти"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар