Gofi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безвъзмездно кръводаряване!
Collapse
X
-
ele написа:Gofi написа:ele написа:Два месеца е минималният срок между две кръводарявания.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Gofi написа:Нормално е БЧК да лъже,нали трябва да се дарява,но както всеки път, с теб е трудно да се води диалог,винаги си права, правописа ти куца.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ele ... ти четеш ли написаното или просто обичаш да си правиш самичка вятърни мелници, с които да се бориш?И да си повтаряш един и същи рефрен, докато някой те наругае и темата се заключи.Какви награди, какви пари?!Нито един от писалите до момента не е обелил и дума за търсене на възмездие за дарената кръв.Ако визираш мен ... не знам как да ти го напиша по ясно, ще е обидно, ако се опитам да квалифицирам невъзможността ти да четеш и разсъждаваш върху написаното на български език.Не искам нищо в замяна, а искам да даря кръв. Да ДАРЯ на нуждаещия се, а не някой да я му я продаде.Скромния ми инцидентен опит, показва че се получава така.BTW, за срока си права. Учудващо беше и за мен. Майка ми беше кръводарител цял живот и на по малко от 6 месеца не и вземаха кръв.Явно сега нещата са се променили.ЗАКОН ЗА КРЪВТА, КРЪВОДАРЯВАНЕТО ИКРЪВОПРЕЛИВАНЕТО.............Чл. 12. (1) Донори на кръв или кръвни съставки могат да бъдат дееспособнилица на възраст от 18 до 65 години, които нямат медицински противопоказания за това.(2) Интервалът от време между две стандартни вземания на кръв не може дабъде по-малък от 60 дни.(3) Обстоятелството по ал. 2 се установява чрез извършване на проверка врегистъра по чл. 36..............:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
За мен също.Ако я нямаше тази тема, щях да си мисля, че срока е шест месеца, понеже преди си беше така.Давал съм кръв в казармата и университета и такъв спомен ми е останал..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар