Да се оплача аз тука от жената Преди малко се обажда тя и вика абе колата нещо пукала . И не може да обясни . Като се върна в варна ще я видим тая работа . Може да се наложи по скорощна подмяна на туи онуи като подавала газ падкало нещо . Само да не е скъсала колектора че 1 седмица си играх да го заварям Като се прибера ще кажа какво е направила лубимата ми Ама много си я обичам и и прощавам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto HGT - голяма радост
Collapse
Заключена тема
X
X
-
didich написа:Колата на живо изглежда още по добре, вчера си направихме с колегата среща на ОМВ, но за съжаление не бях взел фотоапарата да снимам 2 бр. HGT на едно място, че тая картинка май е рядкостFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
uBoy написа:bjlagypa написа:Да раздвижа малко темата с новата си визияFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
аз пък да се оплача вчера за път към работа съм минал през 1 камък и яко изтрещя отзад ..викам си нищо неможе да е станало и отивам на работа и остаям колата сичко 6прибирам се всичко 6днеска сутринта тръгвам за работа и маика ми ми вика отзад бронята счупена излизам на бургия от унас гледам бронята пукната и номера на 1 страна демек като съм минал през камака се е сцепила на следващия ден ...немога да си го обесня, пък предния ден я гледах бронята сичко беше 6 та сега ми е сцепена лекичко, номера го оправих даже сложих и надписче АУТО ИТАЛИЯ много добре седи / мерси МИМС /Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Нека и аз да се оплача! Колата все по често има затруднения при палене (няма значение дали е работила). Последно я бях карал преди 3 дни и очаквах днес да имам проблем , но докато завартях ключа и запали. Отидох до центара и да съм се забавил най-много 10 мин , качвам се и пак проблем , варти около 5 6 сек и пали. Спирам до един магазин и пак 10 мин да съм се забавил и запали от раз. Преди около седмица пак се качвам , вартя ключа и стрелките полудяха , чуваха се някви релета да прещракват и всичко се занули. Само да кажа , че акумулатора е нов! Някой има ли идея къде може да е проблема?Fiat Punto HGT 1.8
Fiat Bravo TDI
Fiat Marea TDI (gray)
Fiat Marea TDI (blue)
http://vbox7.com/play:0f6c07da&al=1&vid=1976145 http://www.youtube.com/watch?v=ymiF-...eature=related Шофирай безопасно !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар