За днес остава ли срещата или сме само тримата ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto HGT - голяма радост
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес в 8,30 на ОМВ Бояна, малко по рано да се видим на светло, тамън може и по някоя снимка да направим Ангренажен комплект виж тука МОДЕРИРАНО , мисля че има и 10% отстъпка за членовете на форума 4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.Модераторски екип на fiat-bg.orgpunto HGT
Коментар
-
Батенце, извинявай, минах ама късно. Правя един ремонт на вилата и лепих плочки, докато се оправя да тръгна от СтЗ и то стана 8:30 / 9:00. Така или иначе минавам покрай ОМВ - Бояна като се прибирам към Борово ама беше към 11 без нещо и не видях фиатки. трябва да си сменим телефоните и да се чуваме предварително, че имам GSM-a само на Митака. Поздрави!
Коментар
-
Колеги когато дадете контакт включва ли ви се осветлението на копчетата за ел. стъклата, фарове за мъгла и сити режима или светват само при включване на фаровете? При мен светват още с даването на контакт, а тези отдолу на врътките за вентилатора и т.н. само когато включа светлините. Малко ми е странно!
Коментар
-
dimaka_vs написа:А добре мислех че нещо не е наред, явно не съм му обърнал внимание досега. А когато карате на къси с включени фарове за мъгла и превключите на дълги, късите гаснат ли? При мен остават дълги и халогени или къси и халогени, но не и трите заедно.Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар