Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto HGT - голяма радост

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мимс , що не му затъмните прозорците на пунтака. Много ще му се отвори визията ?!?
    Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
    Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
    Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Щото още не съм решила кво да правя. Принципно колата ми е пусната за продаване. Искам HGT супер много, ама трудно се намират читави, пък и трябва първо да продам тази.Инъче стане ли ясно с коя кола оставам определено ще си ги затъмня джамовете, както и милион неща съм наумила, но до тогава...
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
        Щото още не съм решила кво да правя. Принципно колата ми е пусната за продаване. Искам HGT супер много, ама трудно се намират читави, пък и трябва първо да продам тази.Инъче стане ли ясно с коя кола оставам определено ще си ги затъмня джамовете, както и милион неща съм наумила, но до тогава...
        Виж Абарта дето съм постнал по-горе, изглежда доста читав и е Швейцарка, което не е хич малко. пп Не съм го виждал на живо и нямам общо с обявата, да не си помисли някой, че го рекламирам. Ама абарта винаги ще е една идея по-як от нормално ХГТ и е хубаво да влезне във форума
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Уникален е, но нямам толкова пари, пък и да имах ще ме линчуват всичките ми приятели ако ги дам за Фиат ...Изреди се целият свят да ме разубеждава, аз за кво съм кълбо от нерви вече...Предлагат ми да си взема Спортинг-а МК2, бил по-добър мотор и щял да ми гори по-малко

Коментар

Аз имах приятел със Спортинг МК2 и имаше толкова много проблеми, че не мога да ти ги изброя Ако ще е 1.2, карай си това, по-здраво е според мен, пък и радва на външен вид. МК2-ката също не гори малко за 1.2.пп Те и моите приятели ми се смяха много като си взех кола 90 година без кьорава екстра, ама сега искат да се возят... Кеф цена няма, нали знаеш, не слушай приятелите, все пак важно е какво ти искаш и какво ти си харесваш, а те, ще видиш, че ще се радват 5500 наистина не са малко, ама после няма да даваш пари, за да си различна, айде да не казвам тунинг.
            e30 forever!

Коментар

Тунинг не ща, щото ще поломя брони мрони- знам се ... Но идеята ми е колата да ми се познава - някой ден ( може да не е сега ), но аз ще карам розова кола! Обещала съм си го Та 1.2 знам, че гори - сега ми гори градско 8, предполагам че МК2-то също толкова ще гори. Всъщност ква е разликата между мойта сега и МК2 Спортинг-а ?! Знаеш ли, аз не. Мисля, че са еднакви + малко екстриHGT-то вече е друго нещо ...

Коментар

От 8 надолу не виждам да можеш да паднеш, много добър бензинов разход е това. Аз си мислех, че двигателите са еднакви - 1.2 16в на мк1 и мк2, после разбрах, че имало някакви разлики, но не знам с точност, не съм много запознат.По-добре си покарай тази и след време си вземи нещо, което да си заслужава повече, а не от трън та на глог - направо се мяткай в едно ХГТ след време, те и цените им падат доста като гледам.. пък ще си го боядисаш, това най-лесно, не е евтино де, ама поне даваш пари за нещо, което ще промени колата, а не за ремонти
                e30 forever!

Коментар

Лошото е, че не ми се чака мн мн. Или ще взимам друго Пунто или ще боядисвам тая. Пфффф ще го измисля някак.Ай, че мн раздухме

Коментар

BEX---GT написа:
                    това е абсолютно пълен абартов пакет - предна, задна броня, прагове, вежди на фаровете и джанти.волан, ръчна, скоростен лост, педали, стелки, ленти под вратите.Друго и да искаш не може да си поръчаш
                    стига приказва глупости какво е различното на ръчната?? волана предна,задна и праговете съм съгласен че са абартовиобаче за другите неща изобщо не съм съгласен еитез лепенки на праговете струват 2 лева на абарта тапицерията е съвсем по различна от на тая кола корите на вратите по същия начин
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

mims написа:
                      Лошото е, че не ми се чака мн мн. Или ще взимам друго Пунто или ще боядисвам тая. Пфффф ще го измисля някак.Ай, че мн раздухме
                      даваи да ти давам моито
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Мимс, при ХГТ-то ще се озориш много с разхода на гориво. Пък и не е евтина кола за поддръжка. Но иначе съм много доволен от колата А пък е срамота такава кола да се кара на газ !!!
                        Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                        Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                        Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Колеги, я споделете разхода и после и аз ще ви кажа..
                          e30 forever!

Коментар

да споделете разхода и мен ме вълнува

Коментар

GbGz написа:
                              mims написа:
                              даваи да ти давам моито
                              Ми хайде де, аз от кога чакам оферта от теб

Коментар

понеже взех колата зимата... това ми е първото лято с нея и разхода е доста приличен: 11-12 градско и 7-8 на дълго. (то старото ми пунто гореше толкова 1.2 )
                                Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Working...
                                X