Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto HGT - голяма радост

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчета, извинявам се ако ви спамя темата, но бихте ли ми казали няколко думи ( основните ) за този модел Пунто ( може и на лични ).Разход, проблеми, хубави неща ... кой каквото го е впечатлило, че аз пак изчатках и мисля да взимам такова ( рано или късно ).Благодаря !
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

на всичките им трака вариатора аз лично с моито от както съм го купил смених заден ляв лагер с главината 104 лв и гъвката връзка 89 лв проблеми няма когато я прегрях почна да губи вода и трябва да сменя гарнитурата на главата 120 лв . иначе според мен си вземи по голяма кола .
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

http://www.mobile.bg/11277968530226502кой ще се радва
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Има време ... не бързам особено

Коментар

BEX---GT написа:
            Мда това си e пълния абарт комплект, който се предлага за въпросната модификация, а не в някои обяви пишат "abarth" и като погленеш, то само абартова е предната и задната броня да кажем , само не ми харесва отзад накрайниците на изпускателната имат разлика и стои грозно :D Когато купувах мойто пунто 2008 г. въпросните абарт изпълнения бяха по 9-10 хил. лв, сега цената като гледам е паднала на половина
            punto HGT

Коментар

за това и го поствам, ако има някой мераклия, да се мята.. мен много ме радва..Ауспусите са кофти, ама се оправят най-лесно
              e30 forever!

Коментар

didich написа:
                BEX---GT написа:
                Мда това си e пълния абарт комплект, който се предлага за въпросната модификация, а не в някои обяви пишат "abarth" и като погленеш, то само абартова е предната и задната броня да кажем , само не ми харесва отзад накрайниците на изпускателната имат разлика и стои грозно :D Когато купувах мойто пунто 2008 г. въпросните абарт изпълнения бяха по 9-10 хил. лв, сега цената като гледам е паднала на половина
                Ta кое му е абартовото немога да разбера освен предна и задна броня ..
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

това е абсолютно пълен абартов пакет - предна, задна броня, прагове, вежди на фаровете и джанти.волан, ръчна, скоростен лост, педали, стелки, ленти под вратите.Друго и да искаш не може да си поръчаш
                  e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                    това е абсолютно пълен абартов пакет - предна, задна броня, прагове, вежди на фаровете и джанти.волан, ръчна, скоростен лост, педали, стелки, ленти под вратите.Друго и да искаш не може да си поръчаш
                    Точно описано , това е целия абарт пакет, който се предлага за модела :D GbGz, твоя тунинг е съвсем различен, така колата не излиза от завода, така става след пипване от собственика на колата
                    punto HGT

Коментар

GbGz написа:
                      на всичките им трака вариатора аз лично с моито от както съм го купил смених заден ляв лагер с главината 104 лв и гъвката връзка 89 лв проблеми няма
                      Освен изброеното, често срещан проблем е и моторчето на сервотроника (това е проблем на всички Пунто МК2). И който е балак и не чете достатъчно в нета, отива и си го копува за скромната сума от над 1000 лева , а другите си го отремонтирват за някакви си джобни пари Това е обявен за заводски дефект и доживотна гаранция при фейса на нашите пунтовци и при гранде пунтото !
                      Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                      Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                      Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

пунто-то взе да ми прави мурафети... понякога не пали от първия път. като студена например пали от 2-ри 3-ти път... след като загрее няма проблем ... някакви идеи....или да я водя на доктор за изследвания
                        Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Коментар

Миро, хич не се занимавай ! Ако ти кажа тука при нас кат дойдат такива кат теб с подобни оплаквания кво ги правим или как ги лекуваме ...

Коментар

:D Мимс... направо на операционната маса а :D не, че ми е голям проблям ама наистина някои път не иска да пали от раз п.с. ще попитам все пак в раздел "бензинови..."

Коментар

Не точно ама на скайп, че не знам кой чете форума

Коментар

Working...
                                X