хахах, Някой да има назаем емблемка хгт? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto HGT - голяма радост
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Привет колеги някой не ми ли е засичал фиатката нейде из родината. Голяма участ я сполетяла Малиии да се смееш ли да ревеш ли не знам :D Както знаете, продадох скоро хубавото си фиатче. Сега разбирах, че след мен е минало през трима човека... и при последния си собственик му блокирали двигателя. (няква мацка била :D ) Малиии ще напиша мемоар - "злата участ на една красавица"Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
Продължавам с резултатите от миналия уикенд.Mисля, че се получи добре, както се казва в TV предаването "Pimp my ride" - вече съм официално с тунинг Размених джантите, смисъл джантите с гуми 205/45 заминаха отзад, а с 205/40 отпред, защото опират и не може да се кара, също задните подкалници се махат, защото пак опира. В момента колата не опира никъде и се кара, но само с двама човека отпред и малко багаж отзад, не съм пробвал ако се качът още двама отзад дали ще опре, но и това може да се отстрани като сложа и там гуми 205/40. След първите няколко подрусвания човек свиква с твърдостта, но тия коли така или иначе возят твърдо, като искам да ми е "меко" се качвам да покарам на жената "голфа" Тия дни мисля да и направя едно пастиране от любопитство да видя какъв ще е резултатаpunto HGT
Коментар
-
Petya Hristozova написа:mims написа:Petya Hristozova написа:Ей колеги няма ли желаещи от Пловдив за една среща на HGTЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар