Симптомите ли ? Еми като е студено сутрин постоянно се изкючва и имам лек луфт (когато волана е в покой и го местиш бавно се осеща) а и постоянно издава някакъв звук все едно дава на късо :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
И аз съм така , ама не мисля че е от рейката ама сигорно е в по начален стадий при мен защото не чувам нокакви шумове и единственото което прави е че когато е много студено понякога се заключва ама като си загрее е ок
Нека не забравяме че тази кола не е с хидравлика, а с електромотор (сервотроник) и е нормално това моторче да издава някакви звуци при въртене на волана. Все пак се намира непосредствено пред шофьора под волана.
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
това тракане май идва от карато на пръта и досега не съм видял пунто 2 да не му тропа волана. Аз като взимах мойто много бях учуден, ама не е болка за умиране .
Поздрави колеги!Трудно ли се сваля предната броня,колко болта трябва да се развъртят и има ли някакъв ред на работа?Питам защото ми се разхлопаха радиаторите(много е твърдо окачването и колата взе да се разтропва) и трябва да ги укрепвам някак си ама за целта трябва да сваля бронята.
първо започваш с болтовете от към калниците и става лесно само внимавай да не счупиш някоя щипкаа за тампони на радиатора вземи калчукови и ги напални с пореоретан няма да мърда пиши какво си направил
Колеги на 13.03.2011г. ще се проведе протес за цените на горивата! Ето малко инфо: http://www.bulforums.com/bgprotest_2...полагам ще има доста желаещи! Нека който има възможност и желание да се включи.
Коментар