Добре е станало
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto HGT - голяма радост
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега, грешката е моя това 10.3:1 е степента на сгъстяване на мотора, а това било различно от компресията ми казаха. За компресията можеш да провериш в АутодатаFiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
-
оф верно, че тва беше степен на сгъстяване...нямам аутодата на тоя компютър, мога ли да те помоля да провериш. че Фифи е в малко в бокса... и на 3ти цилиндър дава компресия към 6, а наистина незнам колко трябва да е оптимално. Като свърша с всичко ще напиша какво съм сменял.Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
На мен също ми стана интересно с тая компресия, но чичо гугъл нищо не показа като резултати, явно си трябва специална програмка и от там да се дръпнат данните, но от прочетеното по сайтовете някъде видях следното мнение - компресията не тряба да е по малко от самата степен на сгъстяване иначе лошо, тоест ако компресията е по малко от 10 направо си си за ремонт, предполагам, че нормално компресията би трябвало да е в порядъка 12-14 или 13-15 атмосфери , айде дано няма проблеми и пиши ако имаш по достоверно инфо :Dpunto HGT
Коментар
-
RoadBoy написа:Още нещо... къде се намира филтъра на климатика? Гледам под кората на чистачките но ми се струва зор да се бръкне там.punto HGT
Коментар
-
RoadBoy написа:с какво изтърка лепилото дидич. 4е някой си е харесал надписа fiat от моята (хавал да му е) та аз свалих емблемата и от другата страна, но не съм ги чистил.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар