Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto HGT - голяма радост

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, генерацията дето викаш, че е от Импреза каква марка е?

Коментар

Powerflow Exhaust System
      Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

RoadBoy написа:
        о, звука трябва да е странен то само тва май прави спортия филтър. мога ли да те помоля да пуснеш някоя снимка, 4е бая го умувам как да прогодя коляното на въздушната кутияp.s. ако звука е като тракане (кат дизел малко) е от вариатора или валовете. ама си е нормално за този мотор
        Колега, ще гледам утре да постна някоя снимка, макар да не съм сигурен, че ще ти е много от помощ.А, значи тракането не се среща само при мен...Тия дни ще скоча до сервиза, надявам се, че е ангренажен комплект, а не някой от валовете.
        Fiat Punto HGT '01

Коментар

ок. мерси предварително за снимките.тракането за този мотор е като Айфеловата кула за Париж. Не ходи по сервизи заради него. Няма а се махне.

Коментар

RoadBoy написа:
            ок. мерси предварително за снимките.тракането за този мотор е като Айфеловата кула за Париж. Не ходи по сервизи заради него. Няма а се махне.
            Колега, съжалявам за забавянето.Ето как е монтиран филтъра при мен - не може да се каже, че се избягват топлите потоци:Ето още една снимка, спрямо двигателя:Надявам се да имаш полза - ако не друго, как не се слага :D
            Fiat Punto HGT '01

Коментар

ок колега, мерси все пак. а как си с разхода? на старата кола като сложих спортен филтър разхода ми ско4и с по4ти 1л. а беше 80к.с.

Коментар

Ето и от мен 2 снимки просто идеално за моята броня понеже има голяма дупка и филтъра ще поема дирекно студен въздух лесно се слага там само трябва да си намерите 1 по дълга тръбичка
                Прикачени файлове
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

RoadBoy написа:
                  ок колега, мерси все пак. а как си с разхода? на старата кола като сложих спортен филтър разхода ми ско4и с по4ти 1л. а беше 80к.с.
                  Ами за София - Враца, с малко градско, направи към 9/100, с натискане по магистралата.Не съм сигурен, че е точно толкова, щото по книжка трябва да прави 8,3/100 смесен цикъл - надали е чак толкова злояда моята.GbGz, колега, екстра си го направил, ето това е хубава работа
                  Fiat Punto HGT '01

Коментар

колеги, говорихме си с един колега с ХГТ пунто и той се оплака от тракането - идва от вариатора и има един кит за обновяването му, след което изчезва. (той така ми каза) Не знам може ли да доведе до по-големи проблеми или не, но тракането е от вариатора. пп Със здраве да си ги карате и умната че на това купенце 140 коня почти са си доста :D
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Абе на мене 60 са ми много, ти за 140 им говориш ... мани бегай :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                        Абе на мене 60 са ми много, ти за 140 им говориш ... мани бегай :D
                        на теб и 25 - полски фиат - пак ще си по-бърз и опасен от мнозинството с коли над 100 коня
                        e30 forever!

Коментар

GbGz - колега супер е филтърчето. и аз така съм го замислил. ама в тоя студ хич не ми се занимава моя разход страшна работа с 90 и със 130 ми дава един разход (на компютъра)пък вариатора майната му, нека си трака. не е проблем който непременно трябва да се отстрани.

Коментар

Като се видиме ще обсъдим работата с двигателитеаз сега като гледам комаи трябва да правя основен ремонт защото отвънка е -10 а антифриза ми е на около - 5 6 и се надявам да няма бели но едва ли ..
                            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

основен ремонт не, но межеш да пукнеш глава или блок... което е доста по-болезнено...отивай на секундата да се погрижиш за това нещо, дано имаш късмет и нищо де не се е случило... стискам палци!!!! пп не е голяма разликата, така че не мисля, че има нещо, но го дават да се застудява доста, така чеее, действай
                              e30 forever!

Коментар

айде да идва тая пролет че аман вече... нищо не мога да пипна в тва време...

Коментар

Working...
                                X