Колега, генерацията дето викаш, че е от Импреза каква марка е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto HGT - голяма радост
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RoadBoy написа:о, звука трябва да е страненто само тва май прави спортия филтър. мога ли да те помоля да пуснеш някоя снимка, 4е бая го умувам как да прогодя коляното на въздушната кутияp.s. ако звука е като тракане (кат дизел малко) е от вариатора или валовете. ама си е нормално за този мотор
Fiat Punto HGT '01
Коментар
-
RoadBoy написа:ок. мерси предварително за снимките.тракането за този мотор е като Айфеловата кула за Париж. Не ходи по сервизи заради него. Няма а се махне.Ето още една снимка, спрямо двигателя:
Надявам се да имаш полза - ако не друго, как не се слага :D
Fiat Punto HGT '01
Коментар
-
RoadBoy написа:ок колега, мерси все пак. а как си с разхода? на старата кола като сложих спортен филтър разхода ми ско4и с по4ти 1л. а беше 80к.с.
Fiat Punto HGT '01
Коментар
-
колеги, говорихме си с един колега с ХГТ пунто и той се оплака от тракането - идва от вариатора и има един кит за обновяването му, след което изчезва. (той така ми каза) Не знам може ли да доведе до по-големи проблеми или не, но тракането е от вариатора.пп Със здраве да си ги карате и умната че на това купенце 140 коня почти са си доста :D
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
GbGz - колега супер е филтърчето. и аз така съм го замислил. ама в тоя студ хич не ми се занимавамоя разход страшна работа с 90 и със 130 ми дава един разход (на компютъра)пък вариатора майната му, нека си трака. не е проблем който непременно трябва да се отстрани.
Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
основен ремонт не, но межеш да пукнеш глава или блок... което е доста по-болезнено...отивай на секундата да се погрижиш за това нещо, дано имаш късмет и нищо де не се е случило...стискам палци!!!!
пп не е голяма разликата, така че не мисля, че има нещо, но го дават да се застудява доста, така чеее, действай
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар