Колега, генерацията дето викаш, че е от Импреза каква марка е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto HGT - голяма радост
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RoadBoy написа:о, звука трябва да е странен то само тва май прави спортия филтър. мога ли да те помоля да пуснеш някоя снимка, 4е бая го умувам как да прогодя коляното на въздушната кутияp.s. ако звука е като тракане (кат дизел малко) е от вариатора или валовете. ама си е нормално за този моторFiat Punto HGT '01
Коментар
-
RoadBoy написа:ок. мерси предварително за снимките.тракането за този мотор е като Айфеловата кула за Париж. Не ходи по сервизи заради него. Няма а се махне.Fiat Punto HGT '01
Коментар
-
RoadBoy написа:ок колега, мерси все пак. а как си с разхода? на старата кола като сложих спортен филтър разхода ми ско4и с по4ти 1л. а беше 80к.с.Fiat Punto HGT '01
Коментар
-
колеги, говорихме си с един колега с ХГТ пунто и той се оплака от тракането - идва от вариатора и има един кит за обновяването му, след което изчезва. (той така ми каза) Не знам може ли да доведе до по-големи проблеми или не, но тракането е от вариатора. пп Със здраве да си ги карате и умната че на това купенце 140 коня почти са си доста :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
GbGz - колега супер е филтърчето. и аз така съм го замислил. ама в тоя студ хич не ми се занимава моя разход страшна работа с 90 и със 130 ми дава един разход (на компютъра)пък вариатора майната му, нека си трака. не е проблем който непременно трябва да се отстрани.Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
основен ремонт не, но межеш да пукнеш глава или блок... което е доста по-болезнено...отивай на секундата да се погрижиш за това нещо, дано имаш късмет и нищо де не се е случило... стискам палци!!!! пп не е голяма разликата, така че не мисля, че има нещо, но го дават да се застудява доста, така чеее, действайA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар