Прати ни поне линка (или ако е фаил - него). А пък тези които разбираме от английски ще направим сами преводите
Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Е темата си е негова и тои може да си я пише както иска . А ако го пришпорваме може и да направи повече грешки и да се забави с интересния превот :D :D :D чакаме го да знаеш
хубавите работи се правят бавно но да, който иска мога да му го пратя. (файл), но въпреки това ще пусна целя текст в темата за бъдещите Фиат-аджии да има повечко инфо п.с. не чух коментари по първата част :D
Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
ето я и останалата част "...След новата ауспухова система и увеличения поток на студения въздух следващи са буталата и мотовилките. И да получите това, което виждате. Решението тук ще се основава на макс. обороти (и бутални ускорения ).... товаа е въпрос на намаляне теглото на старите или намиране на нови по-леки бутала. Всичко по първия двигател вървеше добре без да има изненади.Най голямо главоболие дойде от коляновия вал. Той стандартно е направен лек (олекотен) но това е проблем тъй като в този си вид издържа точно на максималните обороти на стандартния двигател. И за мен това беше като шок. Фиат са балансирали коляновия вал за сравнително по-ниски обороти и държат на дизайна. Проблемът идва когато се опитате да намалите теглото на коляновия вал и с това да овеличите оборотите. С намаляване на теглото коляновия вал става гъвкав при високи скорости и може нищо да не стане. Затова можем просто да го закоравим повърхностно (с нитрид) за да даде пове4е устойчивост.Но чухме и мнения от специалисти, че е много необичано Фиат да има слаб колянов вал. И че Twink и Sohc "128 колянови валове са много силни - използвани в 1600куб. см. Рали версия. С такъв вал колеги са изнесли 216hp от фиата (HGT) Със съчетаването на всмукателната и изпускателна система, за да отговарят на високата компресия. следва да генерира около 180к.с.. С Throttle органите много повече. (Тва ,,Throttle
Прикачени файлове
браво браво ето това се вика фото и емблемакта момо на стъклото ме вдъхновява . Моята фифи сега не е за снимане но след време и аз ще се изкажа по темата колегите ще пуснат ли и те по една две снимки и на техните пунтета ? да видим кое е най арното .
о да, и на мен ще ми е интересно...п.с. оле ако знаеш колко си играх със стикера на предния джам. изрязвах проби от вестник... и лепих с тиксо за да мога да го локализирам на точното място... и като луд се въртя в кръг из колата да видя съвпадат ли всички ъгли трябва да е естетически издържано все пак п.п.с. cerwin, колега ще споделиш ли все пак с какво си се заел
Добре - нека я раздвижим темата Ето няколко актуални снимки от мен. На тях може да се види в готов вид новото ми крило. Монтирах го преди 2 дена И да се похваля - от вчера съм без катализатор Сложих резонаторно гърне на негово място.
Прикачени файлове
Коментар