Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto HGT - голяма радост

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря за поздравленията. като направя фотосесия ще пусна малко снимчици. кожа няма, с тия, текстил ергономичните седалки е.колеги крушите на късите H1 или H7 са. (а на халогена) още нещо... още не съм ходил в данъчното да я впиша. в какъв размер е данъка. ...и... сещате се за другото... но незнам дали е редно да споделяме тази информация тук
    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Крушките на късите и на дългите са Н7, а на халогените не знам ... не съм се занимавал да ги вадя ... при мен не работят откакто взех колата ...А за другото, аз не се сещам ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

На мен данъка за тая година (2009г) ми беше точно 165лв, ще видим от другата какво ще е положението
        punto HGT

Коментар

Това ми беше цялата мисъл че тези диодчета ебават системата моите крушки са Н4 на късите на дългите незнам моя салон е текстил с кожа затова питах твоя какъв е относно газта точно това ме интересуваше.. мерси Данъка ми е 158 лева
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

колеги ето вариантите на които попаднах.фобос (български газов инжекцион, само компа мисля, че е италиански) 920 лв с монтажа и 2 год. гаранция (между другото един приятел е с Фобос на Мазда Мх3 и е мн доволен)SportGas - 830лв - същата услугаEuroGas - 890лв.Ловато-то също е 830лвBRC -1450лв !?!?!?!?!?!намерих и някви турски за 400 - 500 лева но ги исключвам аштоматично.това са промоционалните оферти до края на 2009е... дайте акъл на къде да се насоча.

Коментар

Имам добри впечатления от Ловатото. На Уното е газова уредба и от както е инсталирана не е пипано, само се сипва газ, говоря за около 40-50 хил.км.Незнам защо БРЦ-то е толко скъпа спрямо другите, аз бих сложил Ловато :D
              punto HGT

Коментар

Kолеги, налице е първия ъпгрейт на новата колица Eто малко снимки от гаража...
                Прикачени файлове

Коментар

Немога да сваля усмивката си когато я карам.Страхотен звук...Ето и от вътре...
                  Прикачени файлове

Коментар

колеги, някой кара ли HGT с конусовиден филтър. В момента съм с K&N ама стандартен и нещо не ме кефи. Ако някои има инфо как е с отворен филтър да драсне някои ред.

Коментар

Делтата ни (двигателят е същия) е с конусовиден филтър. Повече да върви не съм забелязал, но определено звукът е впечатляващ. А я кажи от къде такива цени на газови инжекциони - това да не е без ДДС и без монтаж?Щото по мое време (миналата година) най-евтините бяха полски Зенит по около 1100-1300 лв...а свестните марки почваха от 1300 нагоре.

Коментар

в СтарГаз това бяха цените по коледа. но сега пак са по 1300+ засега се отказах от ГИ пък понататък ше видим. Ако продължава да се ка4а бенза...P.S. я хвърли един поглед тука... http://www.sportgas.net/index.php?to...v_injekciontop

Коментар

RoadBoy написа:
                          колеги, някой кара ли HGT с конусовиден филтър. В момента съм с K&N ама стандартен и нещо не ме кефи. Ако някои има инфо как е с отворен филтър да драсне някои ред.
                          Здрасти,Моето HGT е с конусовиден филтър, но имам колата съвсем отскоро (3 дни) и не мога да направя сравнение.Но имам чувството, че от него идва един леко странен звук.
                          Fiat Punto HGT '01

Коментар

о, звука трябва да е странен то само тва май прави спортия филтър. мога ли да те помоля да пуснеш някоя снимка, 4е бая го умувам как да прогодя коляното на въздушната кутияp.s. ако звука е като тракане (кат дизел малко) е от вариатора или валовете. ама си е нормално за този мотор

Коментар

RoadBoy написа:
                              о, звука трябва да е странен то само тва май прави спортия филтър. мога ли да те помоля да пуснеш някоя снимка, 4е бая го умувам как да прогодя коляното на въздушната кутияp.s. ако звука е като тракане (кат дизел малко) е от вариатора или валовете. ама си е нормално за този мотор
                              Спокоино и моя трака ама яко трака вече не е като в началото вече взех да се стряскам И мисля да отида на Доктор
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

колега няма страшно. на вси4ки е така. малко кат дизел стана ама майната му... нали дърпа яко Имал съм досег до Фиат Купе и Барчета... абсолютно същото е. мотора си е такъв. Един пич от английки форум пише 4е е запазена марка за VFD. след смяна на ремък малко се кротва но после пак същото... така 4е няма страшно. Да е здрава и да върви, пък шума... в другия крачол (извинявам се израза)

Коментар

Working...
                                X