Благодаря за поздравленията. като направя фотосесия ще пусна малко снимчици. кожа няма, с тия, текстил ергономичните седалки е.колеги крушите на късите H1 или H7 са. (а на халогена) още нещо... още не съм ходил в данъчното да я впиша. в какъв размер е данъка. ...и... сещате се за другото... но незнам дали е редно да споделяме тази информация тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto HGT - голяма радост
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колеги ето вариантите на които попаднах.фобос (български газов инжекцион, само компа мисля, че е италиански) 920 лв с монтажа и 2 год. гаранция (между другото един приятел е с Фобос на Мазда Мх3 и е мн доволен)SportGas - 830лв - същата услугаEuroGas - 890лв.Ловато-то също е 830лвBRC -1450лв !?!?!?!?!?!намерих и някви турски за 400 - 500 лева но ги исключвам аштоматично.това са промоционалните оферти до края на 2009е... дайте акъл на къде да се насоча.Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
Делтата ни (двигателят е същия) е с конусовиден филтър. Повече да върви не съм забелязал, но определено звукът е впечатляващ. А я кажи от къде такива цени на газови инжекциони - това да не е без ДДС и без монтаж?Щото по мое време (миналата година) най-евтините бяха полски Зенит по около 1100-1300 лв...а свестните марки почваха от 1300 нагоре.
Коментар
-
в СтарГаз това бяха цените по коледа. но сега пак са по 1300+ засега се отказах от ГИ пък понататък ше видим. Ако продължава да се ка4а бенза...P.S. я хвърли един поглед тука... http://www.sportgas.net/index.php?to...v_injekciontopМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
RoadBoy написа:колеги, някой кара ли HGT с конусовиден филтър. В момента съм с K&N ама стандартен и нещо не ме кефи. Ако някои има инфо как е с отворен филтър да драсне някои ред.Fiat Punto HGT '01
Коментар
-
о, звука трябва да е странен то само тва май прави спортия филтър. мога ли да те помоля да пуснеш някоя снимка, 4е бая го умувам как да прогодя коляното на въздушната кутияp.s. ако звука е като тракане (кат дизел малко) е от вариатора или валовете. ама си е нормално за този моторМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
RoadBoy написа:о, звука трябва да е странен то само тва май прави спортия филтър. мога ли да те помоля да пуснеш някоя снимка, 4е бая го умувам как да прогодя коляното на въздушната кутияp.s. ако звука е като тракане (кат дизел малко) е от вариатора или валовете. ама си е нормално за този моторЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
колега няма страшно. на вси4ки е така. малко кат дизел стана ама майната му... нали дърпа яко Имал съм досег до Фиат Купе и Барчета... абсолютно същото е. мотора си е такъв. Един пич от английки форум пише 4е е запазена марка за VFD. след смяна на ремък малко се кротва но после пак същото... така 4е няма страшно. Да е здрава и да върви, пък шума... в другия крачол (извинявам се израза)Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар