Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спечелете Голф 3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спечелете Голф 3

и без обиди по адрес на други марки автомобили :D http://news.automedia.bg/read/8459.html
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

:D Мн добра идея на ръководството.Мотото е " За Локо Мездра тройката, за феновете голфа"
    VTS 16V

Коментар

По този повод днес чух какво е "пернишки прогрес" - от Голф 2-ка да минеш на 3-ка!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        По този повод днес чух какво е "пернишки прогрес" - от Голф 2-ка да минеш на 3-ка!
        Аз пък разбрах какво е една наносекунда. Та да обясня.Имаме време от 1 наносекунда, когато светофарът преминава от жълто на червено и в този момент пернишки Гоуф преминава през кръстовището с яростно натискане на бибитката.
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

E, те на това му се вика класика в жанра Кога щеше да се играе мача, казвате
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

svetkos_ написа:
            Irka_fihi написа:
            Аз пък разбрах какво е една наносекунда. Та да обясня.Имаме време от 1 наносекунда, когато светофарът преминава от жълто на червено и в този момент пернишки Гоуф преминава през кръстовището с яростно натискане на бибитката.
            Наносекунда е интервалът от светването на зелено до клаксона на пернишкия голф зад вас.

Коментар

ogi28b написа:
              Наносекунда е интервалът от светването на зелено до клаксона на пернишкия голф зад вас.
              Така го знам и аз-А знаете ли как е на пернишки "Обичам те"... -вУизай У гаоУфо маЗнам още лафчета за Перник ама няма смисъл да превръщаме темата във война на градовете...

Коментар

Ама никой не знае какво представлява Пернишки Бейлис, нали?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                  Ама никой не знае какво представлява Пернишки Бейлис, нали?
                  Боза с лиски !
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Преди една седмица ме питаха следното:-Знаеш ли кое е общото между VW и Opel?-Не !? - отговрих аз- Това, че VW са открили ръждата а Опел я вграждат серийно в производството!
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                      Преди една седмица ме питаха следното:-Знаеш ли кое е общото между VW и Opel?-Не !? - отговрих аз- Това, че VW са открили ръждата а Опел я вграждат серийно в производството!
                      FIAT Stilo 1.9 Jtd

Коментар

Irka_fihi написа:
                        А аз наскоро чух какво е "Пернишки Бейлис" - ракия и боза
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 е най-близо до правилния отговор (доказвайки, че не чете ) - боза с домашна ракия!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

dimmX написа:
                            Това ми хареса, честно
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

А бе, смеете се, но и ФИАТ има сериозен принос в тази технология
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                              X