Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инженерна задачка за снаждане на профил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инженерна задачка за снаждане на профил

Здравейте колеги,някой да може да ми предложи схема и таблица за снаждането на профил IPE450 с цел увеличаване на дължината.Доколкото знам има типови снадки за метални профили но не са ми известни.Ако някой е инженер метални кострукции или строителен инженер да помага.Благодаря Ви!!!
    Fiat Punto 1.7TD
    Toyota Avensis 2.0D4D

Не мога да схвана точно какво искаш, но съм виждал удължени такива профили с две планки и болтове. Другия вариант е със заварка и пак планка за якост. Ако ти трябват изчисления за проект или нещо такова си го пиши направо.
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Mда, аз също не схванах, но не мога да не се изкажа - най-често използваните снадки на профили са със заварка и занитена планка за подсилване.
      Impossible is nothing !

Коментар

Re: Инженерна задачка за снаждане на профил

Живко написа:
        Здравейте колеги,някой да може да ми предложи схема и таблица за снаждането на профил IPE450 с цел увеличаване на дължината.Доколкото знам има типови снадки за метални профили но не са ми известни.Ако някой е инженер метални кострукции или строителен инженер да помага.Благодаря Ви!!!
        Колега, ако си студент или учащ, давай задачата че и на мен ми стана интересно.
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Колега,не знам дали си инженер, но си мисля, че за снаждането значение има и за какво ползваш профила, какви натоварвания има. Обясни малко повече.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Добре де ще ви пратя снимки но в понеделник.За натоварванията си прав.Просто се опитват да ме ориентират само към металните конструкциии а не към всичко(резервоари под налягане,резервоари за хидравлични станции,малкогабаритни детйли с високи изисквания).Просто насоката е нова и затова питам, ако някой знае може да ми е от голяма полза
            Fiat Punto 1.7TD
            Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Working...
            X