Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватосване на ele

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Gofi написа:
    ele написа:
    Gofi написа:
    Не съм гледал всичките серий до тук,но и без да ги гледам ми се струва,че главната героиня е доста...........особенна и ще си остане несватосана.
    Хаха - споко, в 1267 серия ще има кастинг - Женихът не се появява - сигурно е духнал със стрийптизьорката, за което няма да се учудя, защото се е научил да се върти на пилон.
    ..............от което следва,че е по добър от главната героиня.
    В никакъв случай, оказва се, че стрийптизьорката е болна от сифилис, освен това му е предала пичи въшки Женихът изпада в депресия и в един кладенец, от където го изкарва един активен гей......
    Гледай,гледай какви думички използваме и после с тези устенца ядем
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

batproho написа:
      Това с въшките и случката на кладенеца в коя серия ще го гледаме ?
      Дано никога не го гледаме колега,че тая героиня сякаш е безсмъртна.
      Marea HLX 147ps

Коментар

В интерес на истината има една подробност която никой не я забелязва.....В разгара на купона булката е толкова превъзбудена и приятно опиянена под въздействието на бурните емоции и алкохола,че не забелязва тази малка подробност.... Стрийптизьора с който избягва самата тя е травестит.
        Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
          В интерес на истината има една подробност която никой не я забелязва.....В разгара на купона булката е толкова превъзбудена и приятно опиянена под въздействието на бурните емоции и алкохола,че не забелязва тази малка подробност.... Стрийптизьора с който избягва самата тя е травестит.
          Голям срам за главната героиня от темата ,НАЛИ.
          Marea HLX 147ps

Коментар

Незнам,зависи от самата героиня. Ще следим развръзката на сериалът и ще видим
            Clube do Marea!

Коментар

на главната героиня хич даже не й пречи, че е травестит - разменят си гримовете и всеки поема по своя път.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Би трябвало да натисне позиция Turn Off Computer-Turn Off и край на сериала и излагацийте за нея и си остава не до........разбрана.
                Marea HLX 147ps

Коментар

Малеее, тук нещата са излезли извън контрол! Съсипахте ми стилното тържество с разни пичи въшки...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Имам ДДТ! Лекувам пичи въшки и птичи грип!

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Малеее, тук нещата са излезли извън контрол! Съсипахте ми стилното тържество с разни пичи въшки...
                      не бе, ти си го подготвяй, до не го знаеш ли колко серии още има... не сме развели бабата и дядото, те пък още не са се оженили втори път преди да осъзнаят, че са сгрешили и пак да се съберат, нито хората са разбрали, че чичото всъщност не е бивш затворник, а брат близнак на жениха, но от друг баща, който бил изпратен в изгание и е безкрайно богат, обаче богатството за малко да бъде откраднато от приятелката му, която не е никоя друга, ами дъщеря му от мимолетна връзка, за която той не знае....айде стига толкова съм издавала

Коментар

...време е за рекламите по фиат-тиви!Идеалното време за студена вода за освежаване на акъла....
                        www.CarProfi-BG.com
                        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Не се учудвай толкова Ирка,виж коя е главната героиня,с такива герои е нормално да стигнеш до..........въшките
                          Marea HLX 147ps

Коментар

Човек не влиза, ч семдица във форума и гледай какво става!
                            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Gofi написа:
                              Irka_fihi написа:
                              Не се учудвай толкова Ирка,виж коя е главната героиня,с такива герои е нормално да стигнеш до..........въшките
                              И к’ва е главната героиня?

Коментар

ele написа:
                                И к’ва е главната героиня?
                                Как каква - готина пичка, много точна. Колегата предполагам е искал да каже, че въшките и те душа носят, и те разбират от хубаво. Ти вместо да го вместиш нейде сред шаферите ( ама не и преди Ганчо ) нещо му се остриш. Недей така, не е добре да хабиш нерви преди сватбата, пази си ги за след нея.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X