Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватосване на ele

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно предложение за програмата. Напоследък по сватбите е традиция, да има екзотични танцьорки за кума. Имам предвид еротичен танц, само с гледане от негова страна, че иначе могат да станат големи скандали между него и кумата (бях свидетел на такъв, след вживяване на кума в ролята, повече от необходимото) :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Най-отговорно заявявам, че проблеми на кума няма да създавам, по простата причина, че нямам никакво вземане - даване с него. Виж за законната му половинка не гарантирам, че ще го приеме равнодушно. (В началото даже го казах в рима).
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

10 страници драсканици, а не разбрах - ще има ли сватба или не?Както и да завърши тази сапунена опера - честито на печелившите!

Коментар

Humppa написа:
          10 страници драсканици, а не разбрах - ще има ли сватба или не?Както и да завърши тази сапунена опера - честито на печелившите!
          Взе ми думите от устата. И аз това щях да питам тъкмо.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

Ако има ергенско и моминско парти може ли аз да изкоча от тортара на моминското парти?

Коментар

Humppa написа:
              Тъкмо сапунен сериял, десети сезон N-та серия а никакво развитие
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ele избяга със стриптизьора, а сутеньора му искаше човек на негово място, та сега аз се въртя на едни пилони тука мамата си е е*ало...
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                  ele избяга със стриптизьора, а сутеньора му искаше човек на негово място, та сега аз се въртя на едни пилони тука мамата си е е*ало...
                  сложи някоя снимка де...
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Уахахаха, а стига бе
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Не съм гледал всичките серий до тук,но и без да ги гледам ми се струва,че главната героиня е доста...........особенна и ще си остане несватосана.
                      Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                        Не съм гледал всичките серий до тук,но и без да ги гледам ми се струва,че главната героиня е доста...........особенна и ще си остане несватосана.
                        Хаха - споко, в 1267 серия ще има кастинг - Женихът не се появява - сигурно е духнал със стрийптизьорката, за което няма да се учудя, защото се е научил да се върти на пилон.

Коментар

ele написа:
                          Gofi написа:
                          Хаха - споко, в 1267 серия ще има кастинг - Женихът не се появява - сигурно е духнал със стрийптизьорката, за което няма да се учудя, защото се е научил да се върти на пилон.
                          ..............от което следва,че е по добър от главната героиня.
                          Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                            ele написа:
                            Gofi написа:
                            ..............от което следва,че е по добър от главната героиня.
                            В никакъв случай, оказва се, че стрийптизьорката е болна от сифилис, освен това му е предала пичи въшки Женихът изпада в депресия и в един кладенец, от където го изкарва един активен гей......

Коментар

И както писах по горе ,си остава не сватосана и не до е...а,след всичките му там въшки и гнусотий.
                              Marea HLX 147ps

Коментар

Това с въшките и случката на кладенеца в коя серия ще го гледаме ?
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X