Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватосване на ele

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кумът беше зает с приключването на един обект, но сега вече мога да се отдам изцяло на каузата Както обаче се пее в тази песен, сватба май няма да има...http://www.youtube.com/watch?v=q3yVXa4sGkQ

Коментар

Кой е кумът, че май съм го пропуснала??
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Еле, как можа?!?

Коментар

Immortal написа:
          Еле, как можа?!?
          Това беше провокативно, щото кумът учи фарси, вместо да се отдава на каузата за сватбата

Коментар

Аз пък нали съм тъп и съм от село, не можах да разбера. Аз съм от Варна и ЕЛЕ изцяло може да разчита на мен. Зетя от Варна ли ще дойде да я вземе или иска да му я доставим на място посочено от него? Който не е разбрал, аз ще продавам ЕЛЕ на тържеството. Подкупи приемам всякакви.ЕЛЕ, не се притеснявай, лесно няма да те дадем. ЗЕТЯ, аз не съм неподкупен. Зависи колко ще дадеш.И накрая, къде ще е сватбеното тържество?
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
              Аз пък нали съм тъп и съм от село, не можах да разбера. Аз съм от Варна и ЕЛЕ изцяло може да разчита на мен. Зетя от Варна ли ще дойде да я вземе или иска да му я доставим на място посочено от него? Който не е разбрал, аз ще продавам ЕЛЕ на тържеството. Подкупи приемам всякакви.ЕЛЕ, не се притеснявай, лесно няма да те дадем. ЗЕТЯ, аз не съм неподкупен. Зависи колко ще дадеш.И накрая, къде ще е сватбеното тържество?
              Да не сме луди да издадем
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Колеги, менюто не сме обсъдили още! Предлагам:Супа - шкембе чорбЪ, боб чорбЪ и пача.Основно - кьопоолу, дробчета по селски, миш-машСалатка - шопска и овчарскаДесерт - млечна баница, кадаиф Приемам всякакви корекции по менюто! Обмислям вариант за забавни игри след официалната част, викторина, томбола с награди и так далее...
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Колеги, менюто не сме обсъдили още! Предлагам:Супа - шкембе чорбЪ, боб чорбЪ и пача.Основно - кьопоолу, дробчета по селски, миш-машСалатка - шопска и овчарскаДесерт - млечна баница, кадаиф Приемам всякакви корекции по менюто! Обмислям вариант за забавни игри след официалната част, викторина, томбола с награди и так далее...
                  приемам всичко, и подаръци....

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Към тес хубаите чурби шъ имъ ли пу инъ лютъ чушкъ?
                    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Хлеб-млеб, сирене-мирене и тЕ тва е....

Коментар

И чесъна да не забравите

Коментар

T_SHOW написа:
                          Irka_fihi написа:
                          Към тес хубаите чурби шъ имъ ли пу инъ лютъ чушкъ?
                          Ми къ мислиш ти? Както се пееше в една песен: " ръгай чушки в боба, нека да е лют!" Младоженката, ще има чесАн и нечесан, няма да се плашиш!
                          Ванга

Коментар

Kuku написа:
                            Миренето е основен елемент

Коментар

Ирка, в коя колонка да се наредя за нечесаните

Коментар

coolboby написа:
                                Kuku написа:
                                Миренето е основен елемент
                                Предястията забравих! Ще има еленски бут ( но не бут от елен) и бански старец (жените да не се точат за старец по бански) Боби, питаш ме в коя колонка да се наредиш? Задаваш отговори! Ми в колонката на нечесаните ще се наредиш, разбира се!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X