Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватосване на ele

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дава се право на младоженката да си избере сватбения автомобил.http://www.svatbata.bg/articles/avtomobili.html
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Ти няма да успееш да се представиш толкова добре като професора Вучков.T_SHOW: http://alvanweb.files.wordpress.com/...decoration.jpg
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

По желание на кумата,можем да поканим Софийската филхармония и Хора на софийските мечета (опа,момчета),за да разнообразим стилово ( и звуково) партито! Филхармонията идеално ще се върже с оркестър "Карандила",нещо повече,бих казала,че ще се допълват взаимно! Пък аз може да изпълня "Ария на Кармен" от едноименната опера на Бизе,за да разгоня гостите,които злоупотребяват с гостоприемството и са забравили да си тръгнат! ( на третия ден).
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

ele написа:
          Ти няма да успееш да се представиш толкова добре като професора Вучков.
          Дали

Коментар

Това е колата!!!!Звъня да ми я запазят за 30.02.2010!
            Ванга

Коментар

Irka_fihi: няма нужда - един касетофон ще свърши работа като пийнат гостите. За арията - напълно подкрепям. Kuku: абсолютно. Трябва да се докажеш - можеш да направиш клипче да сравним и да ти кажем къд да подобриш кълченето.

Коментар

Ми айде женете се и да се доказвам...... направо ше го ударя в земята

Коментар

Касетофонът еднокасетъчен,двукасетъчен ли да бъде или некъв друг?Ту-шиба,ту-ни шиба или неква друга марка? Детайлите не бива да се подценяват!
                  Ванга

Коментар

От майтап, накрая да земем да си напраим една "сватба" на някоя годишна сбирка.
                    MB 280 S W108 67' - pickUp
                    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Irka_fihi; как еднокасетъчен! Двукасетъчен трябва да е - да свири едновременно чалга и рок, всеки да е доволен. Марка: всякаква става. Ако искаш, може и ти да въртиш касетата и да пееш. Kuku: Не Го удряй в земята - може да те заболи. Suppish: Шшшшът - не дърпай дявола за опашката.

Коментар

Ше го ударим Уземи, да скине хАмуто

Коментар

ele написа:
                          Ама ако ще има кастинг - по костюм и по бански (за последното не държа да присъства) :D
                          Да разбирам ли, че всички останали могат да са по костюми на голо (понеже не държиш на банските), а само шаферът ти трябва да съм по розова рокля? Ще излезеш ти перверзница, ама да му мисли младоженецът Ами да докладвам, тогава. Значи, ходих да търся розова рокля, шаферска. Цената не ме вълнува - аз съм скучаещ милионер Ориентировъчно съм около 100 кила. Оказа се, че за мен нямат подходящ размер. Най-едрото шаферче, което бяха срещали в един магазин на Пиротска, било на 9 годиники, 55 кила, и едва влязло в последния размер. Казах си, майната му на цвета, мога и в жълто електриково, дори с риск да обидя младоженката, но нямат по-големи в никакви тоналности. Тогава попитах за семпла булченска рокля, този път с риск да засенча младоженката. Оказа се, че за булки над 80 кила шиели по поръчка А нямах търпение да видя как ще ми стои В крайна сметка се оказа, че нямат дори достатъчно плат за да почнат да ми шият. Поръчах си фина лъскава китайска коприна, с такъв цвят, но ще ми я доставят чак от Китай. Надявам се до 30 Февруари 2010 да е тук за да не ви провалям тържеството. Lane Staley: питах и за теб, приятелю. За твоя размер няма проблеми Та ми предложиха много вървежна булченска рокля, оранжевка, и си позволих да ти я купя. Остава д си купиш подходящи обувки.
                          Прикачени файлове
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Казвайте кога да идвам на сладка ракия
                            N.Y. State of Mind

Коментар

Никой не е пожелал Прима нокта още...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

gantcho написа:
                                Lane Staley: питах и за теб, приятелю. За твоя размер няма проблеми Та ми предложиха много вървежна булченска рокля, оранжевка, и си позволих да ти я купя. Остава д си купиш подходящи обувки.
                                Ей на това му казвам аз приятел. И понеже на 30 Февруари може и да е студено, ще си взема ей тези обувчици:
                                Прикачени файлове
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X