Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватосване на ele

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Тя уж сватбата щеше да е вчера... да я оставим за 30 февруари T_SHOW: тоя линк не се отваря - кажи какво има поне. Irka_fihi: Кики нямаше ли да играя кючек? Не съм много наясно с подготовката. Да не ми стане много.... tomazo: милиционери за стрийптиз - да
    Автентична снимка на култовата за България пералня ПЕРЛА-04.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Irka_fihi написа:
      Айде,цигански работи ша праим ся! Аз мислех сокоизтисквачка да ви подарявам,да праити сокчета на децата... Ама пералничката е жистока,много практичен подарък!
      Виж на мене можеш да подариш SokOtPraskova смисъл, ъъъъъЪ, такова, да де, да си правя сокче... рано сутрин.... в леглото! Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
      MB 280 S W108 67' - pickUp
      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

T_SHOW написа:
        ele написа:
        Тя уж сватбата щеше да е вчера... да я оставим за 30 февруари T_SHOW: тоя линк не се отваря - кажи какво има поне. Irka_fihi: Кики нямаше ли да играя кючек? Не съм много наясно с подготовката. Да не ми стане много.... tomazo: милиционери за стрийптиз - да
        ааа ... ако работи - няма проблем. трябва и една циганка към перлнята да простира прането... щото няма сушилня.
        Виж на мене можеш да подариш SokOtPraskova смисъл, ъъъъъЪ, такова, да де, да си правя сокче... рано сутрин.... в леглото! Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
        Няма проблем, ако искаш цял камион праскови ще ти паркирам в спалнята - да не си правиш труда да ставаш изобщо.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          T_SHOW написа:
          ele написа:
          ааа ... ако работи - няма проблем. трябва и една циганка към перлнята да простира прането... щото няма сушилня.
          Няма проблем, ако искаш цял камион праскови ще ти паркирам в спалнята - да не си правиш труда да ставаш изобщо.
          Поуека бе кака! Аз ти казвам избора между nikki_sixx, оти Kuku избега с мене т.е. предпочете алкохола пред тебе, ама той това още не го знае де. Иначе аз сок-а го исках от Irka

Коментар

Леле, тук стана драма А шафера вчера ходи да му вземат мерки за розова рокля...Не ви ли е срам бре? Сватба трЕбе да има - аз искам да видя Ганчо в розово Зъмайте се в ръце, ей!
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ele написа:
              Аааа бой де! За тебе само това : Сега и миялна ще поискаш после и котлон, ще ме караш да спра да кладя огън на терасата, после и абсорбатор, климатик, сешоар, ютия (не, че оная дето е на въглени и жар не ти върши работа), накрая и епилатор. Закво ти е? Вместо да си остаиш да ти топли през зимата.... В тая криза пари за децата няма да ги нахраним, ти ме караш дъждобран за оная работа да си купувам......

Коментар

Тука стана една... Сериала "Сакъз" ряпа да яде :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Suppish: ники-сикса духна отдавна, затова не се опитвай да го пробутваш. Кики зает, не е духнал с теб, недей да си излисляш, че..... ааааааа Ако не ми вземеш циганка да простира, ти ще простираш. Ако не, ще ходиш с мокри гащи. Пък епилаторът не е задължителен... но задължително кола маска за теб преди сватбата. Lane Staley:Ти да не си кандидат 2 за розова рокля?
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                    Suppish: ники-сикса духна отдавна, затова не се опитвай да го пробутваш. Кики зает, не е духнал с теб, недей да си излисляш, че..... ааааааа Ако не ми вземеш циганка да простира, ти ще простираш. Ако не, ще ходиш с мокри гащи. Пък епилаторът не е задължителен... но задължително кола маска за теб преди сватбата. Lane Staley:Ти да не си кандидат 2 за розова рокля?
                    Аааа аз зимата краката голи не ги остаям в никакъв случай! А и нещо вече не ме блазни много тази метросексуалност. Вълняяяяяя Вълняяяяяяя!!!

Коментар

СВАТБА ЩЕ ИМА!!!Да повторим сценария,права и задължения на младоженците и другите участници в тържеството:Младоженци - Еле и Супиш (евентуално) Кум - ИморталКума - аз ( и сватбен агент ще го играя)Шафер - Ганчо (предлагам облеклото да е костюм,но за да угодим на младоженката,цветът да остане розов! Преводач (на булката от тях до олтара) - Кики,след което ще изскочи гол от тортата и ще се закърши в такта на ориенталските ритми.Музикално оформление на партито - оркестър "Карандила" и Вокално - инструментална група "Лолуги" (тотален хит "Сандокан с двата ножа")Менюто още не е готово,все пак до 30.02 има време! Права и задължения на младоженците:Младоженците са ДЛЪЖНИ да присъстват на бракосъчетанието,поне докато не чуят заветното :"Можете да целунете булката"!После може кой накъдето види,ще се напием и без вас! Права:Младоженците могат да изпратят някого да ги замести в първата брачна нощ! Не е задължително лицата да са разнополови! Право на младоженците (да не кажа задължение), е да се нашмулят като кучета,мотики и каквото там още се сетят. Задължават се кумът,кумата и шаферът да изнесат "приветствено слово",демек реч, да вдигнат тост с благопожелания за младото семейство.Още подробности - като доуточня детайлите.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Suppish написа:
                        Irka_fihi написа:
                        Айде,цигански работи ша праим ся! Аз мислех сокоизтисквачка да ви подарявам,да праити сокчета на децата... Ама пералничката е жистока,много практичен подарък!
                        О, аз знам, че не съм подарък, но и ти нямаш рожден ден
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          Suppish написа:
                          Irka_fihi написа:
                          О, аз знам, че не съм подарък, но и ти нямаш рожден ден
                          Принципно се женя, дефакто булката избяга, а иначе действително събота имам рожден ден :X

Коментар

Irka_fihi написа:
                            СВАТБА ЩЕ ИМА!!!Да повторим сценария,права и задължения на младоженците и другите участници в тържеството:Младоженци - Еле и Супиш (евентуално) Кум - ИморталКума - аз ( и сватбен агент ще го играя)Шафер - Ганчо (предлагам облеклото да е костюм,но за да угодим на младоженката,цветът да остане розов! Преводач (на булката от тях до олтара) - Кики,след което ще изскочи гол от тортата и ще се закърши в такта на ориенталските ритми.Музикално оформление на партито - оркестър "Карандила" и Вокално - инструментална група "Лолуги" (тотален хит "Сандокан с двата ножа")Менюто още не е готово,все пак до 30.02 има време! Права и задължения на младоженците:Младоженците са ДЛЪЖНИ да присъстват на бракосъчетанието,поне докато не чуят заветното :"Можете да целунете булката"!После може кой накъдето види,ще се напием и без вас! Права:Младоженците могат да изпратят някого да ги замести в първата брачна нощ! Не е задължително лицата да са разнополови! Право на младоженците (да не кажа задължение), е да се нашмулят като кучета,мотики и каквото там още се сетят. Задължават се кумът,кумата и шаферът да изнесат "приветствено слово",демек реч, да вдигнат тост с благопожелания за младото семейство.Още подробности - като доуточня детайлите.
                            Изумяваш ме! Роден организатор! :P

Коментар

Ми къ мислиш ти? Яз мое да съм от село,ма някои работи ги разбирам и умея!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

ОПАААААААААААААА!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X