Ако искаш ми вярвай, до преди 2 минути гледах тая кола :D :D :D п.п. И old school Al Capone Fiat-а не бих отказал, си джъткаме с ele по родни и чужди пътища!
:D аз предпочитам мазератито, ако може 2 екземпляра, в случай, че блъсна едната кола, да имам още една. И доживотен абонамент няма да откажа. Ама само коли ли ще подарявате???
Свиквай П.С. Абе младоженката я няма, пък и Kuku нещо се поизгуби...
Заформи се интрига Мисля, че ще ни пишат утре по вестниците - Suppish предаде ele на Kuku, после Kuku искаше да е върне на Suppish, но той отказа. Размяната прерастна в голям скандал, след това и двамата решиха да оставят ele на nikki_sixx и заедно го отпразнуваха ! До такава степен прекалиха с концентрата, че се наложи да им бъдат направени промивки в "Пирогов". Но те са щастливи, много!
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
пръжки с лук :DT_SHOW: Мерси, само дето нищо не се отваря Suppish: Да бе. Аз неща при ники-сикса, той си има жена Пък и ще ме размятате така а? Де е списъка, от който да избирам жених????
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
пръжки с лук :DT_SHOW: Мерси, само дето нищо не се отваря Suppish: Да бе. Аз неща при ники-сикса, той си има жена Пък и ще ме размятате така а? Де е списъка, от който да избирам жених????
Айде,цигански работи ша праим ся! Аз мислех сокоизтисквачка да ви подарявам,да праити сокчета на децата... Ама пералничката е жистока,много практичен подарък!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Тя уж сватбата щеше да е вчера... да я оставим за 30 февруари T_SHOW: тоя линк не се отваря - кажи какво има поне. Irka_fihi: Кики нямаше ли да играя кючек? Не съм много наясно с подготовката. Да не ми стане много.... tomazo: милиционери за стрийптиз - да
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар