Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватосване на ele

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И мир, любов и паритет у форума ще има занапред... амин!
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ele написа:
      pakumba написа:
      освен това знае френски
      тук не позна а и - на сеник не се монтира 1.2 двигател (по обясними причини). най-малкият е 1.4, но е сравнително рядко срещан, пак по обясними причини. най-масовият е 1.6. говорим за първата генерация автомобили преди фейслифта
      УАУ :D пп пфу, гледам, че вече я взеха такива жени рядко се срещат Поздрави!!!
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

ele написа:
        gantcho написа:
        Да се цаня за шаферче Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
        в дълга розова рокля - перфект
        Мислех си за фрак и папионка...Добър съм и в свалянето на жартиери със зъби, ако женихът закъса :D
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

ele написа:
          Suppish написа:
          Кака ele булка ще пристане и на мене жена ще стане.Във форума скандали праскаще е трясна аз завчаска! Вече мирна тя ще станеи за... раката ще ме хване! Нема Fiat, нема братКаката ме иска пак!Стига с таз омраза вечнаще те правя течна!Безсмъртен кум си имамеС локум ще черпи тойи всеки пари ще дава без бой.
          Малко си го пообъркал в средата ама айде... от мен да мине. Не си падам много поет, затова давам официално разрешение някой да сътвори рима от мое име пък за парите - първо покани хората, не се халосвай.
          Нема те остаим стара мома! Естествено, че ще искаш ама без умалителни, че са ми много противни...
          MB 280 S W108 67' - pickUp
          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
            пък за парите - първо покани хората, не се халосвай.Нема те остаим стара мома! Естествено, че ще искаш ама без умалителни, че са ми много противни...
            Нямам и намерение да оставам стара мома, ама както се вижда, знае се, че няма да остана
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Днес не искам да те виждам!!! Нали не било на хубаво да се види булката преди сватбата

Коментар

Suppish написа:
                Днес не искам да те виждам!!! Нали не било на хубаво да се види булката преди сватбата
                няма страшно, ти до сега не си ме виждал, още един ден ще издържа Макар че то това не беше ли за вчера?

Коментар

Кое? Ама ти да не би да искаш да се превъплатиш в булката беглец?

Коментар

Suppish написа:
                    Кое? Ама ти да не би да искаш да се превъплатиш в булката беглец?
                    да не виждаш булката?

Коментар

Аз знам , че няма проблеми да се види булката същият ден. Въпросът е, да не е направена и облечена както ще е когато я вземате.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Снимката я взех от обява за продажба на Брава в сайта cars24 http://cars.bg/u67165 но съм бил достатъчно кьорав да не забележа, че нито перваза, нито чистачките, нито ламарината над фаровете - нищо не е от брава.Извинявам се за недоглеждането.
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                          Снимката я взех от обява за продажба на Брава в сайта cars24 http://cars.bg/u67165 но съм бил достатъчно кьорав да не забележа, че нито перваза, нито чистачките, нито ламарината над фаровете - нищо не е от брава.Извинявам се за недоглеждането.
                          карай сега, направи едно добро доло. Събра 2ма души
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                            niko_ymn написа:
                            карай сега, направи едно добро доло. Събра 2ма души
                            Младоженецът избяга

Коментар

ele написа:
                              Младоженецът избяга
                              Търси се нов (Аз не мога - жената ме бави с развода )
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                                ele написа:
                                Младоженецът избяга
                                Търси се нов (Аз не мога - жената ме бави с развода )
                                хаха, запазвам ти място за шаферка, ама държа на розовата рокля

Коментар

Working...
                                X