Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сватосване на ele

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    Едно предложение за програмата. Напоследък по сватбите е традиция, да има екзотични танцьорки за кума. Имам предвид еротичен танц, само с гледане от негова страна, че иначе могат да станат големи скандали между него и кумата (бях свидетел на такъв, след вживяване на кума в ролята, повече от необходимото) :D
    Мммм...кумът не би отказал...Пък за законната му половинка не се притеснявайте... най-много да го понастъпи малко под масата "Чшшш, прибери си езика! И си обърши лигите!"

Коментар

ele написа:
      Irka_fihi написа:
      Малеее, тук нещата са излезли извън контрол! Съсипахте ми стилното тържество с разни пичи въшки...
      не бе, ти си го подготвяй, до не го знаеш ли колко серии още има... не сме развели бабата и дядото, те пък още не са се оженили втори път преди да осъзнаят, че са сгрешили и пак да се съберат, нито хората са разбрали, че чичото всъщност не е бивш затворник, а брат близнак на жениха, но от друг баща, който бил изпратен в изгание и е безкрайно богат, обаче богатството за малко да бъде откраднато от приятелката му, която не е никоя друга, ами дъщеря му от мимолетна връзка, за която той не знае....айде стига толкова съм издавала
      Някой май гледа повечко сериали и черпи от там мат’рял... Анатолиии, а свински грип лекуваш ли?
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Working...
      X