ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сватосване на ele
Collapse
X
-
В интерес на истината има една подробност която никой не я забелязва.....В разгара на купона булката е толкова превъзбудена и приятно опиянена под въздействието на бурните емоции и алкохола,че не забелязва тази малка подробност.... Стрийптизьора с който избягва самата тя е травестит.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:В интерес на истината има една подробност която никой не я забелязва.....В разгара на купона булката е толкова превъзбудена и приятно опиянена под въздействието на бурните емоции и алкохола,че не забелязва тази малка подробност.... Стрийптизьора с който избягва самата тя е травестит.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Humppa
-
Irka_fihi написа:Малеее, тук нещата са излезли извън контрол! Съсипахте ми стилното тържество с разни пичи въшки...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
...време е за рекламите по фиат-тиви!Идеалното време за студена вода за освежаване на акъла....www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Gofi написа:Irka_fihi написа:Малеее, тук нещата са излезли извън контрол! Съсипахте ми стилното тържество с разни пичи въшки...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:И к’ва е главната героиня?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар