Абе наясно съм какво се случва с обикновенната гражданска отгоровотност , но защо лъжат хората.В редовния случай и 2мата водачи участвали с ПТП са виновни единия ,че не го е видял , другия пък , че му е взел предимството , и ко праим в то случаи.Има имуществени вреди ама тъи като и 2мата са виновни на никого нищо не се изплаща.И секи се оправя кои както може предлага се до 24 часа пътна помощ , я доиде я не доиде ... както и да е.Но защо продължатват да лъжат хората? Лимитите на отговорност при застраховка Гражданска отговорност са еднакви за всички застрахователни компании.Лимити на отговорност до 31.12.2009г.:При събития настъпили на територията на Р. БългарияЗа всяко събитие при едно пострадало лице - 700 000 лева (това неидаи си боже да се случи)За всяко събитие при две или повече пострадали лица - 1 000 000 лева ( и това също)За вреди на имущество за всяко събитие - 200 000 лева <- АМА ЗА ТОВА ? ????? "за всяко събитие" според мен означава и да си виновен и дане си ,Но в реалност ако си виновен те пращат да си изчукаш ламарините сам . Що лъжат хората ?Лимити на отговорност от 01.01.2010г.:При събития настъпили на територията на Р. БългарияЗа всяко събитие при едно пострадало лице - 1 000 000 леваЗа всяко събитие при две или повече пострадали лица - 5 000 000 леваЗа вреди на имущество (вещи) за всяко събитие - 1 000 000 леваhttp://www.sdi.bg/onlineInsurance/calculator.do <- Данните съм ги взел при изчисление на обикновенна гражданска отговорност (по мое мнение без полезна която само служи за пред кат (Щото във всички случаи се избягват обещетения)) И другото което искам да питам е ? Ако има запознати хора защо при застраховка не се взема под внимание вида на двигателя , колко коня и с какво гориво работи,а вземат само обема му. Според мен немогат да се сравняват като еднакви бензинов двигател 1.9 незнам си колко примерно някъде около 100 коня грубо , със дизелов двигател 1.9 65 коня ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно застраховките на колите.
Collapse
X
-
Почвам по ред на номерата и въпросите, според личното ми скромно виждане и опит.1. Този двустранен констативен протокол е в два екземпляра и се попълва при ПТП, ко-гато са налице следните условия: няма пострадали лица; в ПТП участват само две превозни средства; няма увредено друго имущество, освен двете превозни средства; между двамата участници има съгласие относно обстоятелствата и вината, свърза-ни с ПТП; и двете участващи превозни средства са в състояние да се движат на собствен ходслед произшествието; и двамата водачи не са употребили алкохол или упойващи вещества;2. Във всички случаи на ПТП, включително когато се попълва и настоящият протокол,задължително се уведомяват компетентните органи на МВР - КАТ.Във всички останали случаи извън т.1 по-горе, се издава протокол за ПТП от компе-тентните органи на МВР - КАТ.7. След попълването на протокола, двамата водачи не по-късно от 7 дни, от датата насъбитието, уведомяват съвместно застрахователя на виновния водач, като предоставят назастрахователя превозните средства за оглед и свидетелствата за правоуправление.Това е закона в България, какво са виновни застрахователите (те това не го искаха логично, заради шанса за измами...), а Ние водачите на МПС имаме още по-малка вина, пише кога и при какви условия се обаждаш на КАТ, но те не идват и кога идват и те пишат.За определяне на цената та ГО обикновенно се взима кубатурата, дали е най-добрия метод, ми за мен за условията тук става, сега няколко Застрахователни Компании напарвиха и други разделения, по градове, възраст, стаж и др., накрая и по цвят да направят, това утежнява и не е полезно за мен, значение ще имат ПТП, но като няма единна система да се каже кой колко е направил, само, ако си в една и съща ЗК за ГО те имат инфо, поне за сега де...
Коментар
-
В този ред на мисли и възмущения изниква един много важен въпрос. Да речем, че група хора не сме съгласни с написаното в закона. Какъв е редът за оплакване и колко трябва да сме като бройка, че изобщо да си мръднат пръста в парламента да го разгледат отново? Честно казано застраховките "каско" и "ГО" са абсолютно безумие, разглеждайки ги в този им вид. Ще дам пример отново с Испания. Там проблемът е решен много просто. Две застраховки няма! Имаш една и абсолютно задължителна. Е, вярно одират ти кожицата ( за сравнение на бмв 525 тдс е 800 евро ), но за сметка на това виновен или не получаваш задължително обещетение. Като при тях го няма този случай с даване пари на ръка. Задължително колата се оправя в оторизиран сервиз и независимо дали е 5 годишна, 20 или 30... Ако на техническия преглед кажат, че е годна за шофиране годините нямат значение. Също го има това с двустранния протокол и не е задължително да уведомяваш КАТ. Ако да речем влезнеш в дупка и колата ти се счупи, отново ти я ремонтират без да мрънкат. Аз съм за застраховките да са по 700 лв, но да покриват ама наистина "всички рискове". Затова никога няма да си купя вече кола, по-стара от 5 години, защото ако трябва да им чакам благоволението, то сигурно ще игние до тогава...П.П. Също така при тях е абсолютно забранено да си ремонтираш колата сам. Ядове големи стават ако те види полицай да се ровиш под капака. Затова имат застраховки - скъпи, но оправдани.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар