Всяка сутрин се налага от 6 и 30 до 8 без нещо да обикалям в града с колата. Та се събуждам именно с това радио. Усилено се говори от седмици за 10 годишният рожден ден на предаването и как ще канят най-верните си слушатели т.е. хората, които се обаждат най-често. Та на два пъти чух как щели да канят nikki_sixx. Викам бре, т’ва е некой друг. Да ама не, баш днеска сутрин му чух гласа, отворих преди малко техният форум (на радио "Витоша) и същият човек, същият nickname, същите простотий п.п. Много запъваш бате като говориш, да се беше разсънил повечко. :D
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
и в студиото ли отиде :D , явно форума на радиото не му стигаако не поздрави нашия форум ще получи БАН до живот :D
Няма да го поздрави. И аз да съм ,и аз няма да го поздравя,съвсем логично е! То не бяха БАН-ове,то не беше чудо...Сподели ми на скайп,че и да му изтече БАН-а,няма да влиза повече тук,и че в Италауто му е много по-добре!Колкото до темата - жалко,че не съм го чула! Гледам телевизия сутрин.bachev , не се бъркаш!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
и в студиото ли отиде :D , явно форума на радиото не му стигаако не поздрави нашия форум ще получи БАН до живот :D
Няма да го поздрави. И аз да съм ,и аз няма да го поздравя,съвсем логично е! То не бяха БАН-ове,то не беше чудо...Сподели ми на скайп,че и да му изтече БАН-а,няма да влиза повече тук,и че в Италауто му е много по-добре!Колкото до темата - жалко,че не съм го чула! Гледам телевизия сутрин.bachev , не се бъркаш!
Е то затова си има правила, да се спазват. Иначе момчето и на мене ми се "дървеше" в една тема, защото му казах някой истини макар и не в очите! То бива простотий, аз съм по-малък ама неговото не е редно Човек трябва да знае кога да спре, а той нищо незнае!
Така е,съгласна съм,че от време на време минаваше границата,но като цяло не е лош човек.Просто после го нарочиха и те така.И недей да противоречиш на кумата си,че ще видиш сватба през крив макарон!
Ванга
Така е,съгласна съм,че от време на време минаваше границата,но като цяло не е лош човек.Просто после го нарочиха и те така.И недей да противоречиш на кумата си,че ще видиш сватба през крив макарон!
Красивата, но зла eleна се дърпа, а ти нищо не каза относно моя подарък Sоко(Т)изтисквачка(Praskova)
Няма да го поздрави. И аз да съм ,и аз няма да го поздравя,съвсем логично е! То не бяха БАН-ове,то не беше чудо...Сподели ми на скайп,че и да му изтече БАН-а,няма да влиза повече тук,и че в Италауто му е много по-добре!
Не знаех, че влиза в Италауто. Явно е под вънкашност чужда и под име ново .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Супиш,ще трябва да питаме колежката Сок от праскова дали е съгласна да я изтискват в името на младоженеца. Сев,ти може би не...По случая "Ники_сикс" знам повече неща,отколкото предполагаш!Няма да влизам в подробности,а и тук не е мястото да ги обсъждаме!
Ванга
Няма да го поздрави. И аз да съм ,и аз няма да го поздравя,съвсем логично е! То не бяха БАН-ове,то не беше чудо...Сподели ми на скайп,че и да му изтече БАН-а,няма да влиза повече тук,и че в Италауто му е много по-добре!
Не знаех, че влиза в Италауто. Явно е под вънкашност чужда и под име ново .
"...и с сърце порасло/ и за кръст готово." Тихо,че това ми е любимата ода,умирам за нея!!Да,влиза,но не знам с какъв ник,мислех,че е същият. Всъщност,не съм го питала.И "манастирът тесен за неговата душа е..."
Ванга
Коментар