Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за ФИАТ Мареа

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    zgabrovski написа:
    Мисля, че е същата "хубост" като Албеа.., ама повече нема да коментирам.., щот ше си имам проблеми... със собствениците на такива Wink ...
    Леле колежке изби рибата с това сравнение! Приликата е само в окончанието на имената....А сега сериозно - Мареата е голяма и удобна както за дълъг път така и за градско каране кола. Наследник е на линията Регата - Темпра. Има я както седан така и комби вариант - с огромни багажници и двете, както и с изключително голямо пространство вътре. Класическа семейна кола. Има я с безинови от 1.6 до 2.0 мотори, а дизелови съм виждал и 2.4.
    E ти луд ли си?!?!? ... аз точно това обяснявам... на некъв прекрасен човечец..! къде от досегашните ми постове... прочете негативизми за мареата... и позитивизми за албеата.., особено пък в тази тема, сравняваща тези двечките?!?!? ... що ме хапеш?!? ... не си чел внимателно! ... аз тук правя точно това, което правиш и ти! ... и хич не ми се нрави концепцията... да ме хапеш... именно по този параграф, защото това ме навежда на идеята, че просто си се храним!!!?!? :
    FIAT PUNTO 6 SPEED
    FIAT MAREA 1.9 TD

    Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

    Коментар


      #17
      Извинявай ако си се засегнала, ама наистина от поста ти останах с това впечатление...Не съм пък имал изобщо и намерение да те "хапя"..Хайде със здраве.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

      Коментар

      Working...
      X