Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой от тези лаптопи да си взема?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой от тези лаптопи да си взема?

Здравейте,можете ли да помогнете по една дилема.Искам да си взема лаптоп със минимален дисплей.Общо взето се спрях на два модела поради отва че освем че са малки,дисплея им може да се върти на 360 градуса.Това което ме притеснява е че двете марки не са много известни(поне за мен) и незнам на коя да се доверя като качество.Та двете са:Τurbo-X TouchNote и GIGABYTE NETBOOK M912X N270.Характерситиките и цените им са горе-долу еднакви затова мисля че определящото трябва да е марката.Доколкото знам Трубото е марка на една голяма фирма с представителство в БГ,докато за Гигабайт нямам информация.Можете ли да дадете по някое мение за двата лаптопа?Мерси предвареително.
    Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Ако Gigabyte не е известна марка, не знам коя е. Естествено, са по-известни с дънните си платки (най-добрите за desktop компютри според мен), отколкото с лаптопи, нетбуци и телефони, но все пак. Накратко - ако избора се свежда само до марка, тогава е ясен. И още нещо - не мога да взема насериозно стока, която съдържа в името си думата "turbo", и НЕ Е автомобил :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Всичките компютри вече са един и същи шит отвътре.Определящ е дизайна и качеството на използваните материали за корпуса.Иначе по въпроса ти,Гигабайт е по известната марка
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

Гигабайт ! тва Турбо ще е няква гаражна разработка
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Gygabite по-ми хареса на външен вид на мен лично.

Коментар

Еми Гигабайта е известен и все едно да питаш - абе у ващо форум чували ли сте за фиат?

Коментар

///// написа:
              Еми Гигабайта е известен и все едно да питаш - абе у ващо форум чували ли сте за фиат?
              Gigabyte е по-скоро аналога на Ламборгини. ФИАТ бих сравнил с ASRock :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Immortal написа:
                Gygabite по-ми хареса на външен вид на мен лично.
                Ако гледаме външният вид,честно да си кажа то и Турбото не е никак за изхвърляне.Ето тук има две снимки http://www.plesio.bg/netbooks-c-6998...-p-237019.html и си го бива.Не че Гигабайта е грозен де,но малко ръбест ми се вижда.А иначе вижам че тук всички почти препоръчват Гигабайта,но има ли някой който е имал досег с марката Турбо.Някой който да каже от личен опит.

Коментар

И аз да се изрежа: Turbo-X е "марка" на Плесио, защото Google не е чувал дори подобна извън БГ зоната. И веднага за мен изборът си остава като на колегите горе - Gigabyte. Но с едина уговорка - никога не са били ламборгини и никога няма да станат. Посредствена марка с добра реклама на българският пазар. То по принцип в България битуват две "марки" АSUS и Gigabyte, но това не е мерилка. Аз лично предпочитам за бюджетни машини ASRock и досега не съм имал толкова проблеми, колкото с Гигабайт. Проблема при тези две играчки е, че поне на гигабайт машината е ясна, а това турбо-х не е известно къде е произведено и какво ще стане със поддръжката му... Това за мен е еквивалент на Престижио...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Я си харесаи някакъв ASUS #1 са

Коментар

VIN написа:
                      Я си харесаи някакъв ASUS #1 са
                      Няма. Не харесвам ASUS, по-скоро ASRock ще ти харесам... Точно преди една година се напарих с чисто нов ASUS и безжичната му мрежа с малък обхват... не искам пак.
                      Steliyan's Life!

Коментар

асрока тепърва почнаха да правят лаптопи.. още им нямам доверие а и скоро върнахме вече един .. матрицата му се беше цакнала
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                          асрока тепърва почнаха да правят лаптопи.. още им нямам доверие а и скоро върнахме вече един .. матрицата му се беше цакнала
                          Всъщност на АSrock лаптопите ги правят... ASUS. Но при бройката която съм продал от тях - все още нямам рекламации... И точно пък от теб не очаквам да свържеш матрица с лаптоп... Матрици се правят от 5-6 фирми и се вграждат във всички лаптопи - дали ще е SONY, Toshiba, ACER, FSC, ASUS, Clevo - все там - матриците при всичко могат да са еднакви.
                          Steliyan's Life!

Коментар

Въртенето на екраните на 360 градуса хич не е случайно...и определено не е за да показваш на аудиторията по-лесно .

Коментар

ls1 написа:
                              Въртенето на екраните на 360 градуса хич не е случайно...и определено не е за да показваш на аудиторията по-лесно .
                              ls1 какво имаш предвид с това?

Коментар

Working...
                              X