Здравейте,можете ли да помогнете по една дилема.Искам да си взема лаптоп със минимален дисплей.Общо взето се спрях на два модела поради отва че освем че са малки,дисплея им може да се върти на 360 градуса.Това което ме притеснява е че двете марки не са много известни(поне за мен) и незнам на коя да се доверя като качество.Та двете са:Τurbo-X TouchNote и GIGABYTE NETBOOK M912X N270.Характерситиките и цените им са горе-долу еднакви затова мисля че определящото трябва да е марката.Доколкото знам Трубото е марка на една голяма фирма с представителство в БГ,докато за Гигабайт нямам информация.Можете ли да дадете по някое мение за двата лаптопа?Мерси предвареително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой от тези лаптопи да си взема?
Collapse
X
-
Ако Gigabyte не е известна марка, не знам коя е. Естествено, са по-известни с дънните си платки (най-добрите за desktop компютри според мен), отколкото с лаптопи, нетбуци и телефони, но все пак. Накратко - ако избора се свежда само до марка, тогава е ясен. И още нещо - не мога да взема насериозно стока, която съдържа в името си думата "turbo", и НЕ Е автомобил :D
-
Immortal написа:Gygabite по-ми хареса на външен вид на мен лично.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
И аз да се изрежа: Turbo-X е "марка" на Плесио, защото Google не е чувал дори подобна извън БГ зоната. И веднага за мен изборът си остава като на колегите горе - Gigabyte. Но с едина уговорка - никога не са били ламборгини и никога няма да станат. Посредствена марка с добра реклама на българският пазар. То по принцип в България битуват две "марки" АSUS и Gigabyte, но това не е мерилка. Аз лично предпочитам за бюджетни машини ASRock и досега не съм имал толкова проблеми, колкото с Гигабайт. Проблема при тези две играчки е, че поне на гигабайт машината е ясна, а това турбо-х не е известно къде е произведено и какво ще стане със поддръжката му... Това за мен е еквивалент на Престижио...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
VIN написа:Я си харесаи някакъв ASUS #1 саSteliyan's Life!
Коментар
-
uBoy написа:асрока тепърва почнаха да правят лаптопи.. още им нямам доверие а и скоро върнахме вече един .. матрицата му се беше цакналаSteliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар