snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автобокс (кутия за тавана на колата) - вече 159 лева
Collapse
X
-
vital написа:snake написа:Много причудливо ми изглеждат коли с такава коруба на тавана си . Никога не бих сложил подобно нещо.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
biker_81 написа:Мене пък ми е чудно при мареа weekend с какво толкова може да натъпчите багажника че да не ви стигне и да имате нужда от такава кутия ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
biker_81 написа:Мене пък ми е чудно при мареа weekend с какво толкова може да натъпчите багажника че да не ви стигне и да имате нужда от такава кутия ?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
vital написа:Леле, това почивка ли е или преместване Yellow_Flash_Colorz_PDT_37VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Здравейте.Кутията изглежда доста добре,виждал съм я на живо но най интересният факт е че Carrefour Badajoz Espana цената е 59 Е.Напречните греди за Brava и Bravo са също на цена от 59 Е но те са от друг магазин. Ще се купува защото си едноста ценно нещо въпреки че се ползва няколко дни в годината но засега се колебая и ме протесняжа закрепването на гредите гледах ги,чудих се и нещо не ми се връзва.Някаква идея или някой ако има такижа греди на тавана на споменатите модели нека сподели.ПоздравиFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар