snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автобокс (кутия за тавана на колата) - вече 159 лева
Collapse
X
-
vital написа:snake написа:Много причудливо ми изглеждат коли с такава коруба на тавана си. Никога не бих сложил подобно нещо.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
biker_81 написа:Мене пък ми е чудно при мареа weekend с какво толкова може да натъпчите багажника че да не ви стигне и да имате нужда от такава кутия ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
biker_81 написа:Мене пък ми е чудно при мареа weekend с какво толкова може да натъпчите багажника че да не ви стигне и да имате нужда от такава кутия ?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
vital написа:Леле, това почивка ли е или преместване Yellow_Flash_Colorz_PDT_37В такаво ситуация при елементарно пътуване жените решават да вземат цялата покъщнина обикновенно.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Здравейте.Кутията изглежда доста добре,виждал съм я на живо но най интересният факт е че Carrefour Badajoz Espana цената е 59 Е.Напречните греди за Brava и Bravo са също на цена от 59 Е но те са от друг магазин. Ще се купува защото си едноста ценно нещо въпреки че се ползва няколко дни в годината но засега се колебая и ме протесняжа закрепването на гредите гледах ги,чудих се и нещо не ми се връзва.Някаква идея или някой ако има такижа греди на тавана на споменатите модели нека сподели.ПоздравиFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар