Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автобокс (кутия за тавана на колата) - вече 159 лева

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автобокс (кутия за тавана на колата) - вече 159 лева

да споделя с вас една добра офертав Карфур в Бургас има такъв бокс320 литрацената е уникална - 159 леванай-евтиния аналогичен, който някога съм срещал е около 300 лева(естествено трябват напречни треди за които да се закрепи)made in Italy, точно за нашите машини :Dподобен като на снимката
    Прикачени файлове
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Подобен като на снимката или точно такъв?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

подобенсъс същата форма като на снимката (не е дълъг и тесен, а сравнително къс и широк)отгоре е сив, долната част е черназаключва сеима необходимите елементи за закрепване на напречни греди (не надлъжните, които повече комбитата имат серийно)
      Прикачени файлове

Коментар

от първа снимка по ми харесва дизайна но на таз цена ако имаше във Варна щях сериозно да се замисля . и не намирам брошура за карфур ако някой знае да постне да видим за какъв къфар става въпрос .А иначе карфур е супер за пазаруване и във франсето аз от там пазаря кат съм там ,даже имаше и детско столче за 25 евра и ме е яд че не си зех и то беше със наклони и това онова дет в България почват от 150 кинти.

Коментар

lubomm написа:
          от първа снимка по ми харесва дизайна но на таз цена ако имаше във Варна щях сериозно да се замисля
          при 20-30 лева Варна-Бургас и обратно, пак може да се замислиш
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Хайде някой да сканира брошура да го видим.

Коментар

Tornado написа:
              Само ще те ядоса брошурата колега ,та нали ти си взе кутия скоро има няма и месец

Коментар

За толкова пари,толкова качество.Гледах ги преди няколко дена и не ми харесаха.Не бих си дал парите за такъв.При първа възможност ще мина през Карфур да го снимам и да видя докога е в промоция.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

че какво му е на качеството градски?естествено не е Thule или Neumannно това чудо се ползва 5 дни в годинатасъвсем добре е направен (в магазина не знам как е бил сглобен)през лятото също го имашеи тогава мой познат си купи, сглобихме го...и си отиде с него в Австрия

Коментар

lubomm написа:
                    Tornado написа:
                    Само ще те ядоса брошурата колега ,та нали ти си взе кутия скоро има няма и месец
                    Няма да ме ядоса споко.Аз на този който взех скоро му намерих друго място.Ремаркето ми има твърд таван и на него приляга отлично :D

Коментар

Sev написа:
                      че какво му е на качеството градски?естествено не е Thule или Neumannно това чудо се ползва 5 дни в годинатасъвсем добре е направен (в магазина не знам как е бил сглобен)през лятото също го имашеи тогава мой познат си купи, сглобихме го...и си отиде с него в Австрия
                      Ми може би защото го сравнявам с друг който съм ползвал.Не казвам че не върши работа,всеки сам си прави преценката за това.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Къде се намира Карфур в Бургас, че утре съм там, да отида да го видя.В края на града ... там до OMV ли?
                        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                          Къде се намира Карфур в Бургас, че утре съм там, да отида да го видя.В края на града ... там до OMV ли?
                          А сега пак да се включа,минах набързо след работа да го погледна тоя куфар.Куфара наистина е много добър за парите си.Предният ми пост беше за коренно различен от този модел който е в момента на промоция.Снимах го и го разгледах набързо,за мое съжеление не можах да открия никой от "мърчгърч и не знам какво си" хаймани да ги попитам за количества и период на промоцията.
                          Прикачени файлове
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Malone написа:
                            Ето точното му място. В "Мол Плаза Бургас" е магазинът. Наистина OMV е в близост. Може да опиташ и кафето на "Starbucks", който е в същия мол
                            Прикачени файлове
                            FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                            FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Много причудливо ми изглеждат коли с такава коруба на тавана си . Никога не бих сложил подобно нещо.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                              X