да споделя с вас една добра офертав Карфур в Бургас има такъв бокс320 литрацената е уникална - 159 леванай-евтиния аналогичен, който някога съм срещал е около 300 лева(естествено трябват напречни треди за които да се закрепи)made in Italy, точно за нашите машини :Dподобен като на снимката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автобокс (кутия за тавана на колата) - вече 159 лева
Collapse
X
-
от първа снимка по ми харесва дизайна но на таз цена ако имаше във Варна щях сериозно да се замисля . и не намирам брошура за карфур ако някой знае да постне да видим за какъв къфар става въпрос .А иначе карфур е супер за пазаруване и във франсето аз от там пазаря кат съм там ,даже имаше и детско столче за 25 евра и ме е яд че не си зех и то беше със наклони и това онова дет в България почват от 150 кинти.
Коментар
-
lubomm написа:Tornado написа:Хайде някой да сканира брошура да го видим.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Sev написа:че какво му е на качеството градски?естествено не е Thule или Neumannно това чудо се ползва 5 дни в годинатасъвсем добре е направен (в магазина не знам как е бил сглобен)през лятото също го имашеи тогава мой познат си купи, сглобихме го...и си отиде с него в Австрия
Коментар
-
Къде се намира Карфур в Бургас, че утре съм там, да отида да го видя.В края на града ... там до OMV ли?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Къде се намира Карфур в Бургас, че утре съм там, да отида да го видя.В края на града ... там до OMV ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар