kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Швейцария и минаретата
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Atanas71 написа:А ние да си останем в Булгаристан Нали не те е срам и се чувстваш добре да ти наричат държавата така Булгаристан , ама то нямало нищо лошо , то си било напълно нормално да се казва Булгаристан. Ужас
Коментар
-
Immortal написа:Според това, което е написал Левски - за вас той патриот ли е или не? Според вашите разбирания за патриотизъм, разбира се.Повтарям пак, за да не се ровите назад: "...Чиста и свята република...В нея всички народи ще живеят под едни чисти и свети закони... и за турчина, и за евреина и пр., каквито и да са, за всички еднакво ще е... Така ще е в наша България. Ние не гоним турския народ, ни вярата му, а - царя и неговите закони, с една дума, турското правителство, което варварски владее не само нас, но и самите турци."petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
нещо не загрявам какво общо има Левски с референдума в Швейцария. Освен това, искате всички да са толерантни и да уважават религията на другите, а защо вие не можете да сте толерантни и да уважите решението на другите. А решението не е да се забрани религията, а да не се разрешава строежа на минарета.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:нещо не загрявам какво общо има Левски с референдума в Швейцария. Освен това, искате всички да са толерантни и да уважават религията на другите, а защо вие не можете да сте толерантни и да уважите решението на другите. А решението не е да се забрани религията, а да не се разрешава строежа на минарета.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Immortal написа:Atanas71 написа:А ние да си останем в Булгаристан Нали не те е срам и се чувстваш добре да ти наричат държавата така Булгаристан , ама то нямало нищо лошо , то си било напълно нормално да се казва Булгаристан. УжасФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
gantcho написа:А, не, едното няма нищо общо с другото, просто темата се поотплесна в такава посока. Лично аз уважавам вота на швейцарците - те са си в правото и в собствената си суверенна държава. Което не означава, че ако в България има подобен референдум бих гласувал по подобен начин...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
За жалост се разбра че на много хора тук не им изнася да има такива рефердуми. Явно са лично засегнати от това. Само ще кажа - аз на никого не преча и не се бъркам, искам и на мен да не ми се бъркат. Навсякъде където и да отида извън Родината се съобразявам с културата, обичаите и нравите в съответната държава Така е редно и така трябва да бъде - иначе някъде по-напред бяха казали че турците били завзели България като територия навремето (факт), ами дайте тогава и Ние да си поискаме по тази логика България на 3 морета - така както е било по-преди, а
Коментар
-
Atanas71 написа:Определено на теб лично ако ти харесва и е нормално да наричаш България Булгаристан , за мен не. За мен е обидно , противно и отвратително. Прави си какви ли не сравнения , но не прави опити да ни внушаваш че е нормално да се нарича Булгаристан. Прави сравнения и преводи ако искаш и от марсиански на дали има нормален гражданин на България който да му харесва така одобряваното от теб име. Или харесваме не харесваме трябва да се съгласяваме с мнението ти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар