Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перяща прахосмукачка Zelmer
Collapse
X
-
-
Malone написа:Irka_fihi написа:Аууу, щом смуче всичко, дали би могла да ме замества понякога за някои чисто женски "задължения"? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Мъжо, дай да я купуваме!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Благодарение на тази тема си закупих и аз обсъжданата в темата прахосмукачка Днес от Бриколаж си взех и препарата Полиген, който колегата препоръчва. А като ви свърши "антипяна" препарата, какъв слагате? Ще се радвам да споделите и това в темата, за да знам какво точно да търся, а не да експериментирам.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
А и аз да попитам нещо.Кажете най-добре с какво се почистват грапави плочки.Преди седмица бяхме да гледаме точно тия прахосмукачки, ама те само "духат" (Ирке, не се хващай за думата ) препарата и после се обира само.А при мен плочките са си релефни и си трябва механично въздействие върху тях.Тия с функцията "турбо четка" е просто един валяк в самата приставка накрая, който валяк от въздушния поток би трябвало да се върти и по този начин уж да чисти. А бе демек кекава работа.Та знаете ли някакво такова чудо, което хем да търка механично (нещо да се върти отдолу), хем да не струва една торба с пари, да заема място като за 4 прахосмукачки, демек да не е нещо профи?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:А и аз да попитам нещо.Кажете най-добре с какво се почистват грапави плочки.Преди седмица бяхме да гледаме точно тия прахосмукачки, ама те само "духат" (Ирке, не се хващай за думата ) препарата и после се обира само.А при мен плочките са си релефни и си трябва механично въздействие върху тях.Тия с функцията "турбо четка" е просто един валяк в самата приставка накрая, който валяк от въздушния поток би трябвало да се върти и по този начин уж да чисти. А бе демек кекава работа.Та знаете ли някакво такова чудо, което хем да търка механично (нещо да се върти отдолу), хем да не струва една торба с пари, да заема място като за 4 прахосмукачки, демек да не е нещо профи?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Прохоразпръсквачки
И при нас идваха такива от Реинбоу.Дори им показах наща от преди 35 години също като техните първи модели е хубава работа ама за толкова пари ще викна жена 5 години да чисти. Имаше и друга марка Немска прахосмукачка която се предлагаше на цена от около 2000лвпълен комплект без условия и допълнителни ускъпяваниа.та една истински професионална е поевтина
Коментар
-
Родителите ми имат точно такъв Зелмер от 3-4год и са мн доволни, аз същ о го вземам чат-пат да пера меката мебел и тапицерията на колата и мен ме устройва за домашни нужди е чудесен. Купуваха го за над 400лв, тогава ги навиквах, че са изхарчили толкова пари за една прахосмуукачка, но сега знам, че си заслужава парите...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
За релефни плочки:Вариант 1: парочистачка (с четчица отпред)Вариант 2: има едни химии на Ma-Fra (имат магазин срещу пазарчето на Хладилника). 10лв. литъра ама стига за много пъти!Дали вариант 1 или 2 зависи от релефа на плочките!А на Зелмера му кроя шапка да го уволнявам. Много ми е шумен, счупи му се дръжката та иска побългаряване, тегава подръжка - често се порязвам/издрасквам.F31 BMW 320d
Коментар
-
BO написа:А и аз да попитам нещо.Кажете най-добре с какво се почистват грапави плочки.Преди седмица бяхме да гледаме точно тия прахосмукачки, ама те само "духат" (Ирке, не се хващай за думата ) препарата и после се обира само.А при мен плочките са си релефни и си трябва механично въздействие върху тях.Тия с функцията "турбо четка" е просто един валяк в самата приставка накрая, който валяк от въздушния поток би трябвало да се върти и по този начин уж да чисти. А бе демек кекава работа.Та знаете ли някакво такова чудо, което хем да търка механично (нещо да се върти отдолу), хем да не струва една торба с пари, да заема място като за 4 прахосмукачки, демек да не е нещо профи?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар