fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перяща прахосмукачка Zelmer
Collapse
X
-
-
Перяща прахосмукачка, прахосмучеща пералня - дрън-дрън че пляс! Не на мен тия. Жена ми се осмели да повдигне този въпрос в мое присъствие и веднага я скастрих! Викам, в моята къща се действа обмислено и целенасочено - или переш или прахосмучеш! А и какво да правя със старата прахосмукачка, която си работи като пушка? :D Дълго обмисляната и подла контраатака беше:"Ами ти как смени чудесно работещия телевизор и купи LCD? А и за колата може - за прахосмукачка - не?"Опитах се да обясня с топлота и човешка логика, че колата и телевизора са за двама ни, а прахосмукачката - само за нея. Че като настъпи един хлад в отношенията ни! Довечера ще трябва да ги оправям по стария начин И в следващите 80-100 години все ще е така докато мога. После вече ще се замисля и за прахосмучеща пералня, пардон - перяща прахосмукачка Не разбират жените от дума - трябва да се държат изкъсоShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Е па купи на жената каквото иска! Да не те кара тебе да чистиш с нея, та се плашиш. И като ти е изчистено дома не ти ли е кеф и на теб? Та логиката с колата и телевизора си важи и за прахосмука, стига да не те карат ти да чистиш с него. На мен ми е супер кеф лятото жената като изпере мебелите и изчезнат всички поражения от децата, някак си спомням времето когато всичко беше ново и чисто а не намазано с всякакви хранителни вещества... :D
Коментар
-
Абе то не само децата цапат, ама е лесно тях да обвиняваме Иначе наистина си е супер да ти е изчистенко с хубава прахосмучка вярно е!Аз за перящите / с воден филтър си казах менението - хубави са ама искат занимавка - въпреки че всички производител твърдят че само контейнера за вода се почиства, ама не е вярно - почва да вони иначе.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Irka_fihi написа:Аууу, щом смуче всичко, дали би могла да ме замества понякога за някои чисто женски "задължения"? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Мъжо, дай да я купуваме!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Irka_fihi написа:Обещавам! И се заклевам да намалявам мощността, щото...отиде ми на кино ... живот! Друго живо ме вълнува - след като изпере мокета, да речем, суши ли го след това или остава мокър?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Irka_fihi написа:Е то тва с влажното е гадно, начи...В тая зима коги че ми изсъхне? И трябва да го чакам и да не влизам в изчистената стая...нещо не ме кефи тоя вариант!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Irka_fihi написа:С домашни обувки - добре, а с лазещо навсякъде бебе ко праим?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Irka_fihi написа:С домашни обувки - добре, а с лазещо навсякъде бебе ко праим?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Tornado написа:Irka_fihi написа:С домашни обувки - добре, а с лазещо навсякъде бебе ко праим?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Аууу, щом смуче всичко, дали би могла да ме замества понякога за някои чисто женски "задължения"? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Мъжо, дай да я купуваме!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар