Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отн. телефоните за форумска взаимопомощ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    maskarata написа:
    ele написа:
    Ще ползват карти на името на друг.
    Значи ще трябва да ползват и други лични карти.
    20 лева - знаеш ли колко хора ще се съгласят! За 50 - още повече. Не знам защо си мислиш, че е сложна задача.
    Права си все ще му намерят чалъма.
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

И ще го отнесе някой друг вместо тях.... защото е пълно с бълъци, които за 20-30 лв. ще си връчат личната карта на някой...
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

И аз имам такава историйка...Тръгвам към обед на кафенце с един познат и ми звани телефона тояно 2 мин. след това... Майка ми от другата страна с разтреперен глас ми казва че съм блъснал дете на пътя (а аз незнам....) Та някви и се обадили да кажат за проишествието и искали пари за да не влезна в затвора. И най интересното не от скрит номер (аматиори)... Баща ми даде номера на познат следовател и след 4 часа ги хванаха...
        FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Zik написа:
          И аз имам такава историйка...Тръгвам към обед на кафенце с един познат и ми звани телефона тояно 2 мин. след това... Майка ми от другата страна с разтреперен глас ми казва че съм блъснал дете на пътя (а аз незнам....) Та някви и се обадили да кажат за проишествието и искали пари за да не влезна в затвора. И най интересното не от скрит номер (аматиори)... Баща ми даде номера на познат следовател и след 4 часа ги хванаха...
          хванали са ги, защото е бил познат следовател. Аз като нямам познат следовател и като им дадох номера - нищо не направиха
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

НА мене баща ми ми се обади, да хода с него до Плевен, че му се обадил някакъв братовчед, да получи колета с 3 000 евро, ама преди тва да платиме 400 лева.....Викам му - чччшшшшшеееййййй аалооооуууууууу, къде отиваш ти може би ? Като регистрират сим-картите - ще звънят със скриване на номера. Аз например имам тази услуга на всички телефони. Тя дори е безплатна.

Коментар

И като видя скрит номер знаеш ли как ще вдигна?

Коментар

ogi28b написа:
                Като регистрират сим-картите - ще звънят със скриване на номера. Аз например имам тази услуга на всички телефони. Тя дори е безплатна.
                Скрит само за теб за оператора дали е скрит а?
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Предплатените май не можеха да се крият. Или след като станат със "собственици" вече ще могат?

Коментар

coolboby написа:
                    Предплатените май не можеха да се крият. Или след като станат със "собственици" вече ще могат?
                    Могат, могат аз от 3 години съм на вивател и винаги функцията е била активна.
                    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Изобщо няма да може да се купи карта без да си дадеш личната карта, така че ще бъдат затруднени вече с набавянето. На мен ми се обадиха от стационарен телефон, примерно.

Коментар

Не отминаха ли вече тия ментаци ? И на мен ми въртяха схеми, ама айде аз съм по-млад - трудно ще ме минат. Старите хора обаче неведнъж са се парили.
                        Impossible is nothing !

Коментар

Най-новата история е,че роднина е болен от грип и няма пари за лекарства За тези няма нищо свято.Бой,бой и малко е**н иначе няма оправия.
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Предплатените карти нямат функция клир!За Вивател не съм сигурен но и те нямат
                            Bravo 1.2 16v
                            Lancia Dedra 1.8 16v
                            Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                            X