Копирам директно темата от Ланчиа Форума! Струва ми се много подходяща за едно леко предупреждение...http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_4831_0.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отн. телефоните за форумска взаимопомощ!
Collapse
X
-
Re: Отн. телефоните за форумска взаимопомощ!
la squadra azzurra написа:Копирам директно темата от Ланчиа Форума! Струва ми се много подходяща за едно леко предупреждение...http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_4831_0.htmlДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Бре, че к’во значение има кой откъде ми е взел номера - първия тъпак който ми се о6ади да му дам повече от 2лв. ще го напсувам и да си гледа ра6отата.Кой дава пари назаем в тези времена? Тря6ва да си много прост.Изключение раз6ира се правят хора които ги познавам и им имам доверие и то само лично.Още един пример за една "циганска" измама за малко пари.Имам един магазин, както и да е , това не е важно. Идва някакъв мангал (може и всякакъв да е, раз6ира се) и почва:Искам да купя от това 106р., от това 206р. и т.н. Ама ще мина в понеделник, че сега имам ра6ота,дал съм си лаптопа на ремонт тук на6лизо. Тръгва си, ама след 30мин. идва пак и почва:А6е не ми достигнаха 50 кинта за ремонта, айде в понеделник като дойда да купя тия неща ще ти ги върна До6ре, чакай да си доям я6ълката.Ама колко ли хора се връзват на подо6ни простотии.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Ахахахаа ... трейс ... че ме утепаш ... ако ядях ябълка, щях да го замеря с нея Относно темата ... на баба ми се бяха обаждали, тя е в Берковица ... така и така, аз съм Ники от Шабла ... там имаме роднини ... тука направихме една катастрофа, трябват ни пари !И баба ми ... броила, броила ... събрала 800 лв., ама те искали 2000 ... и отива съседите, взима пари ... и ми звъни и вика ... леля ти Ники е закъсала, така и така ... взех пари на заем от еди кой си, да знаеш, че имаме да връщаме ... така лиии ... пали колата ... по път вуйчо ми се обади на един негов приятел от Берковица ... та той отишал там и явно са го видяли и са отишли да ги вземат ... той ако ги беше хванал, хора от тях повече нямаше да стават ... та се разминахме тоя път, ама ако ги бяхме хванали тези ... не знам дали нямаше да ме съдят после ... майка им миризлива ... само чакам на мене да ми го направят Отивам да им занеса парите с желязото :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Тея измами нещ вярно позачестиха... Оня ден на майка ми 4-ма поред и званят да и кажат, че еди кой си е катастрофирал и т.н... лошото е, че не бяха уцелили хората- дъщеря няма, племенниците й са в чужбина, а аз съм до нея.... Ден по-късно един веселяк ми "съобщи", че баща ми е починал, като се представи като някакъв сержант, отговора ми беше съпроводен със сочна псувня и уточнение: Кога това? Защото аз мисля, че стана преди 6 години... Моментално затварят като ги сасечеш, а лошото е, че и полицията нищо не може да направи....FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
телефони
и на мен ми се обаждаха преди време уж за некви ремъци уж да някаква печалба та дори и самия БОБИ ЦАНКОВ за некви 3000 лева уж че съм спечелил ама да дам 900 долара и това го имам записано чувашесе по радиото от него май тръгнаха тия менте телефони и на жената се обаждат ама тя им тегли майната щото на неиниа телефон се обаждат само 3 номера
Коментар
-
Сега ми е интересно като спрат със свободната продажба на предплатени СИМ-карти какво ще правят тия симпатяги. Иначе и аз имах подобен случай с баба. Тамън се прибирам и гледам баба седнала реве и набира някакъв телефон, викам и какво става, а тя - кака ти е катастрофирала ала бала. Казах и да се успокои ама тя не, продължава да набира номера на инспектор еди кой си. Веднага звъннах на сестра си за да успокоя положението. Такива са възрастните хора много се впрягат и не мислят трезво при такива ситуации. Най-интерсесното беше, че като се обадих в полицията не получих никакво съдействие, казаха ми да успокоя баба си и да не им се вързвам на тия, а на мен идеята ми беше друга.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Сега ми е интересно като спрат със свободната продажба на предплатени СИМ-карти какво ще правят тия симпатяги. Иначе и аз имах подобен случай с баба. Тамън се прибирам и гледам баба седнала реве и набира някакъв телефон, викам и какво става, а тя - кака ти е катастрофирала ала бала. Казах и да се успокои ама тя не, продължава да набира номера на инспектор еди кой си. Веднага звъннах на сестра си за да успокоя положението. Такива са възрастните хора много се впрягат и не мислят трезво при такива ситуации. Най-интерсесното беше, че като се обадих в полицията не получих никакво съдействие, казаха ми да успокоя баба си и да не им се вързвам на тия, а на мен идеята ми беше друга.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
maskarata написа:ele написа:Ще ползват карти на името на друг.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар